علی دریاگرد در رابطه
با این خبر گفت: توسط 400فروند لنج و قایق صیادی
این میزان صید صورت گرفته که در مقایسه با سال گذشته افزایش 40 درصدی را نشان
میدهد.
وی در خصوص روش های صید گیری چنین افزود: عمده صید با روش های گوشگیر
و انتظاری، پرساین یا دایره ای، قلاب یا تراولینگ در 120 مایلی( 222 کیلومتری) صیدگاه
توجک تا رأس میدانی بوده است.
مدیرعامل تعاونی جاسک ضمن پیش بینی ده هزار تن ماهی هوور تا پایان فصل
صید که در شهریور می باشد اظهار داشت: از مهمترین عوامل افزایش صید تن ماهیان، مدیریت
ذخایر، حذف وسایل صیادی غیرمجاز و ویرانگر، تجهیز ناوگان صیادی، توسعه زیرساختها
وآموزش صیادان می باشد.
دریاگرد خاطر نشان کرد: بیش از 90 درصد ماهیان صید شده برای تبدیل به
کنسرو به کارخانه های فرآوری هرمزگان و استان های سیستان و بلوچستان، فارس،
اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال و10 درصد دیگر نیز وارد بازارهای ماهی فروشی استان
می شود.
وی ضمن بیان اینکه شهرستان جاسک رتبه ی دوم صید ماهیان صنعتی را در
کشور دارد یادآور شد: شهرستان جاسک به سبب نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند یکی
از قطب های مهم تولید و استحصال ماهی در جنوب کشور محسوب می شود.