دکتر مجتبی مظاهری اظهارداشت: محموله توقیف شده بدون گواهی حمل ونقل بهداشتی به مقصد بندرعباس حمل گردیده بود که پس از بازدید و بررسی کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان بندرخمیر محموله ماهی منجمد با هماهنگی و اخذ دستور مقام قضایی جهت تعیین تکلیف وآزمایشات لازم به صورت موقت توقیف شد.
دکتر مظاهری اظهار داشت: حمل هرگونه فرآورده خام دامی نیازمند دریافت مجوزهای قانونی و تأمین شرایط لازم برودتی است لذا برای حمل هرگونه فرآورده خام دامی منجمد باید دمای ۱۸- و برای فرآورده خام دامی تازه باید دمای ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد تأمین شود.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بندر خمیر خاطرنشان کرد: رعایت زنجیره سرد باید در کل مسیر توسط خودروهای حمل رعایت شود که این امر با نصب ترموگراف مورد تائید دامپزشکی قابلپیگیری است و چنانچه خودرویی فاقد سیستم ثبت لحظهای دما باشد، اجازه تخلیه به محموله داده نخواهد شد.