کد خبر: 799043
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱
در اعتراض به سرکوب‌های رژیم آل خلیفه
ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین در اعتراض به اقدامات سرکوبگرانه و فرقه‌ای رژیم آل خلیفه در فراخوانی از مردم این کشور خواست در راهپیمایی امروز (جمعه) شرکت کنند.

جوان آنلاين: ائتلاف جوانان 14 فوریه بحرین از مردم انقلابی این کشور خواست در راهپیمایی روز جمعه (امروز) شرکت کنند.

به گزارش وبگاه خبری «العهد» لبنان، این ائتلاف اعلام کرد که این راهپیمایی در اعتراض به اقدامات غیر قانونی دولت بحرین در حق «شیخ عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین و تعامل فرقه‌گرایانه مقامات بحرینی برگزار خواهد شد.

مقامات رژیم آل خلیفه اواسط این هفته بعد از یک سلسله اقدامات علیه جمعیت الوفاق این کشور از جمله تعلیق فعالیت‌های آن، دستور انحلال این جمعیت را صادر کردند.

رژیم آل خلیفه برای سرکوب شخصیت‌ها و گروه‌های مخالف خود، اقدام به بازداشت این شخصیت‌ها کرده و مراکز وابسته به گروه‌ها و جمعیت‌ها را مصادره کرده است.

دولت بحرین از چند ماه گذشته شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق را بازداشت کرده است.

ماه گذشته نیز رژیم آل خلیفه در اقدامی، تابعیت شیخ عیسی قاسم را لغو کرد.

رژیم آل خلیفه برای توجیه این اقدامات سرکوب گرانه و از میان برداشتن مخالفان خود، به آن‌ها انگ تروریستی و همکاری با ایران می‌زند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار