دکتر محمدجانباز در رابطه با این خبر افزود: کارشناسان حوزه نظارت اداره کل دامپزشکی هرمزگان با بازرسی مستمر از مراکز عرضه فرآورده های دامی در راستای تحقق شعار سلامت غذا از مزرعه تا سفره گام برمیدارند.
وی با تاکید بر اهمیت سلامت فرآورده های غذایی که نقش اساسی در تضمین سلامت جامعه را ایفا می کند اعلام کرد: ضمن کنترل روزانه مراکز عرضه مواد خام دامی، دو مرحله طرح تشدید نظارت بهداشتی در این استان همزمان با آغاز سال جدید و ایام ماه مبارک رمضان انجام می شود که کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، قصابی ها، مرغ فروشی ها، رستوران ها و آشپزخانه ها،سردخانه ها، کبابی ها و غیره ... از عمده مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی هرمزگان می باشد.
دکتر جانباز خاطرنشان کرد: از 142مورد تخلف بهداشتی صورت گرفته تعداد 14مورد به مراجع قضایی ارجاع شده است.
وی اشاره کرد: نظارت بر ذبح شرعی توسط ناظرین ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور استان هرمزگان نیز حلال بودن گوشت مصرفی را تضمین می کند.