کد خبر: 797841
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
باحضورمعاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور
باحضورمعاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور کارگاه تولیدی محصولات خیاطی پایگاه سلامت روان اجتماعی یاران وحدت شهرو به بهره برداری رسید

 

معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درسفر خود به هرمزگان به مناسبت فرا رسیدن هفته بهزیستی ،کارگاه تولیدی محصولات خیاطی پایگاه سلامت روان اجتماعی یاران وحدت شهرو را افتتاح کرد.

گفتنی است ؛این کارگاه تولیدی از زنان بی سرپرست و بدپرست و همسران افراد بهبود یافته تشکیل شده است و  کارافرینی و اشتغال زایی از اهداف و برنامه های این پایگاه بوده که با حمایت های خیرین موفق به احداث ساختمان کارگاه شده و با حضور دکتر شیرین احمدنیا رسما کار خود را آغاز کرد.

 در حاشیه افتتاح این کارگاه تولیدی معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و هیئت همراه از عملکرد پایگاه سلامت روان اجتماعی یاران وحدت شهرو بازدید به عمل آوردند.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر