کد خبر: 796989
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱

تمرین تیم فوتبال سپاهان

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: نویدکیا با تجربه‏‌های فنی و اخلاقی خود می ‌تواند کمک بزرگی برای بازیکنان جوان تیم باشد و در زمین آنها را رهبری کند.

میلاد سرلک در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، با بیان اینکه تیم این فصل سپاهان نسبت به سال گذشته بسیار جوان شده است، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که محرم نویدکیا به تیم اضافه شده است زیرا این بازیکن روحیه‏‌ای بزرگ برای ما جوانان دارد.

وی افزود: نویدکیا با تجربه‏‌های فنی و اخلاقی خود می‏‌تواند کمک بزرگی برای بازیکنان جوان تیم باشد و در زمین آنها را رهبری کند.

بازیکن تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد: در این مدت تمرینات تیم برای آمادگی بدنی بوده است و  روند خوبی را پشت سر گذاشته ‌ایم که به آن ادامه خواهیم داد.

سرلک با اشاره به اینکه هدف تیم فوتبال سپاهان کسب سهمیه آسیا و در ادامه قهرمانی است، گفت: تورنمنت چهار جانبه بابل می ‌تواند به عنوان یک بازی دوستانه هماهنگی خوبی  بین بازیکنان سپاهان ایجاد کند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار