کد خبر: 796743
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۳
رئيس كنفدراسيون صادرات ايران از توافق با سازمان امور مالياتي براي توقف پرداخت ماليات تسعير نرخ ارز خبر داد و گفت: مشوق‌هاي صادراتي از جمله مشوق حمل‌ونقلي كه قرار بود سازمان توسعه تجارت به صادركنندگان بپردازد، عملي نشده است.
محمد لاهوتي ظهر ديروز در نشست خبري به مشكلات پيش‌روي صادركنندگان اشاره كرد و گفت: طي دو سال اخير قرار بود مالياتي بابت تسعير نرخ ارز صادركنندگان دريافت نشود، اما اين امر محقق نشد و با جلساتي كه با مسئولان سازمان امور مالياتي داشتيم قرار است تا دو روز آينده بخشنامه‌اي از سوي اين سازمان ابلاغ شود كه در آن دريافت ماليات تسعير نرخ ارز متوقف شود.

وي همچنين به وضعيت آمار صادراتي كشور در سه ماهه ابتداي امسال اشاره كرد و افزود:‌آمار صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل منفي 3/5 درصد بوده كه اين رقم در برخي از كالاها از جمله صادرات محصولات پتروشيمي منفي 4 درصد و در حوزه ميعانات منفي 35 درصد بوده، اما در حوزه محصولات معدني رشد 47 درصدي داشته و در ساير كالاها نزديك به 10 درصد رشد داشته است كه مي‌تواند نويد صادرات كالا با ارزش افزوده بالاتر را بدهد. رئيس كنفدراسيون صادرات ايران همچنين در مورد نرخ تسهيلات كه قرار بود، به صادركنندگان با نرخ پايين‌تري ارائه شود نيز گفت: اجراي اين دستورالعمل مبني بر تصويب صندوق توسعه ملي شد و متأسفانه به دليل استعفاي هيئت مديره اين صندوق بايد منتظر بمانيم تا هيئت مديره جديد مستقر شوند كه امري زمان‌بر است و در عين حال نرخ سود تسهيلات بانكي از 20 به 18 درصد كاهش يافته كه بايد اين 2 درصد در كاهش نرخ 16 و 14 درصدي نيز اعمال شود. عضو هيئت نمايندگان اتاق ايران با اشاره به اينكه قيمت جهاني كالا طي يكي دو سال گذشته رو به كاهش بوده است، خاطرنشان كرد: متأسفانه اكثر كالاهاي ما با ارزش افزوده پايين و خام صادر مي‌شود و ميزان صادرات از نظر حجمي و وزني تغييري نكرده است بلكه ارزش آن رو به كاهش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار