کد خبر: 796442
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱

دوچرخه

چهار رکابزن باید تور کینگ هایلک را نیز پشت سر بگذارند تا بالاخره متوجه شوند مسافران نهایی ریو چه کسانی هستند، آن‌ها نیست به این موضوع واکنش‌های متفاوتی داشتند.

به گزارش ایسنا، فدراسیون دوچرخه سواری اسامی چهار رکابزن را برای اعزام به المپیک اعلام کرده که از میان آنها قرار است یک نفر رزرو باشد. رکابزنان یک خان دیگر پیش‌رو دارند تا بتوانند مسافر ریو شوند. زیرا فدراسیون اعلام کرده پس از آن‌که هفت مرحله از تور کینگ هایلک چین برگزار شد، تصمیم نهایی خود را اعلام و سه رکابزن اصلی را معرفی می‌کند.

در همین‌باره رکابزنان درباره اینکه نفر رزور هنوز مشخص نشده نقطه نظر خود را اظهار نظر کردند. 

آروین گودرزی در مورد اینکه جزو چهار نفر قرار دارد، بیان کرد: من در مسابقات انتخابی اول یا دوم بودم، در اردوی سرعین نیز همین شرایط را داشتم بنابراین فکر می‌کنم شانسم برای قرار گرفتن بین  سه نفر  زیاد باشد اما به نظرم بهتر بود سه نفر نهایی را معرفی می‌کردند.

او ادامه داد: اکنون نیز تور کینگ هایلک را پیش‌رو داریم که سطح بالایی دارد و مسلماً حضور در آن به نفع ما است اما نباید بیش از حد در آن انرژی بگذاریم زیرا به فاصله 4-5 روز پس از پایان این تور باید در المپیک رکاب بزنیم از این رو این تور باید بیشتر جنبه تمرینی داشته باشد.

مهدی سهرابی نیز گفت: تقریباً مشخص بود چهار نفر چه کسانی هستند اما بهتر بود سه نفر نهایی را اعلام می‌کردند زیرا اکنون شرایط به نفع رکابزنان نیست و با اعصاب و روحیه آنها بازی می‌شود و تمریناتشان خوب پیش نمی‌رود. اما اگر 100 درصد بدانند که فیکس هستند با فکر آزاد  و با روحیه تمرینات خود را ادامه می‌دهند.

 او افزود: اینکه بخواهند سه نفر را در تور مورد بررسی قرار دهند، مطلوب نیست و باید بگویم که شرایط مسابقه تک مرحله‌ای با تور فرق دارد، در تور رکابزنان فدای لیدر می‌شوند تا بر روی سکو برود و اگر آقای ایکس پیراهن طلایی را گرفت و مهدی سهرابی صدم شد نمی‌توان گفت سهرابی بد کار کرده است . خود من معمولا در مسابقات تک مرحله‌ای بهتر کار می‌کنم.

 سهرابی در مورد اینکه گفته شده دلیل اعلام نکردند نام نفر رزرو تنها حفظ انگیزه‌ ورزشکاران است، گفت: هر کدام از ما چهار نفر المپیک برویم یا نه کار خودمان را انجام می‌دهیم. من 20ساله در دوچرخه سواری هستم و اگر فقط برای المپیک رکاب می‌زدم، باید 10 سال پیش ورزش را کنار می گذاشتم.

قادر میزبانی هم گفت: من بابت اینکه سه نفر اعلام نشده‌اند استرسی ندارم‌. اگر بین سه نفر بودم تلاش می‌کنم عملکرد خوبی را نشان دهم و اگر صلاح دیدند که جزو سه نفر نباشم مشکلی نیست.

 میزبانی درباره اینکه در طول مدت تست ها عملکرد یکسانی داشته است، گفت: اگر دوچرخه سوار به مورادی مانند دوپینگ اتکا نداشته باشد، عملکردش یکسان و منظم خواهد بود. البته این به معنی خودستایی خودم نیست. اما بررسی نتایج و بازدهی‌ها  نشان می‌دهد رکابزنی که سالم‌تر است می‌توان بر روی آن حساب باز کرد.

میر صمد پورسیدی درباره اینکه هنوز سه نفر اصلی انتخاب نشده‌اند، تصریح کرد: اگر سه نفر اصلی را مشخص  می‌کردند، بهتر بود. حالا هر چه قسمت باشد همان می‌شود. اگر انتخاب شدم در المپیک رکاب خواهم زد  و درغیر این صورت برای نفراتی که به المپیک می‌روند آرزوی موفقیت خواهم کرد.

او ادامه داد: اگر جزو نفرات اعزامی به المپیک باشم، بزگترین مسابقه‌ای است که در طول دوران ورزشی‌ام در آن شرکت می‌کنم، با توجه به انتظاری که از من وجود دارد استرس دارم  و می‌ترسم که شرمنده نشوم. در نظر دارم که جواب اعتمادی که به من کردند را با کسب نتیجه خوب بدهم.

پورسیدی با اشاره به نزدیک بودن فاصله تور کینگ هایلک و المپیک گفت: در حد معقول پا می‌زنیم تا اتفاقی نیفتد . تور کینگ هایلک سرازیری‌های تندی داد و باید مواظب باشیم. هفته پیش با بقیه رکابزنان صحبت کردیم که در آنجا چه کاری انجام دهیم  و نباید المپیک را فدای این تور کنیم.

 انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار