سید پرویز محبی دور نخست برداشت میگو پرورشی را از اوایل تیر تا پایان آذر اعلام کرد و گفت: افزایش سطح زیر کشت، استفاده از شبکه های هوادهی و غذا دهی خودکار از عوامل افزایش برداشت میگوی پرورشی در استان هرمزگان است که 12 درصد بیشتر از مدت مشابه در سال گذشته است .
محبی با بیان اینکه هرمزگان به علت شرایط آب و هوایی بسیار گرم و تکثیر بیشتر بچه میگو نخستین استانی است که میگوی پرورشی را در 2 دوره طی یک سال برداشت میکند تشریح کرد: در دوره اول لارو میگو از اواخر اسفند در مزارع رها سازی و در تیر برداشت می شود و دوره دوم نیز از مرداد آغاز و برداشت آخر آذر است .
وی ابراز داشت: میگوی پرورشی در هرمزگان از نوع وانامی است که از سال 88 به صورت آزمایشی در 20 هکتار از مزارع پرورش میگو پرورش یافت .
مدیرکل شیلات هرمزگان تصریح کرد: 20 درصد از میگوی برداشت شده به بازار کشور ارسال و 80 درصد نیز به کشورهای آسیای جنوب شرقی، روسیه، فرانسه، عمان و امارات عربی متحده صادر می شود و میگوی های صادر شده بستگی به اندازه میگو هر کیلو تا 5 دلار ارزآوری دارد.