
لیلی توکلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، در رابطه با وضعیت تیم ملی والیبال نشسته بانوان برای شرکت در پارالمپیک ریو، اظهار کرد: برای آماده سازی بهتر تیم ملی والیبال نشسته بانوان، در حال رایزنی و توافقات اولیه با تیم ملی والیبال نشسته روسیه هستیم که اگر این توافقات حاصل شود، بنا داریم اردوی یازدهم تیم ملی را مرداد ماه به مدت 10 روز در روسیه برگزار کنیم. البته برای حضور تیم در پارالمپیک دوازده اردو پیشبینی شده بود که تاکنون 9 مرحله اردوی آماده سازی خود را سپری کرده و دهمین اردوی تیم ملی تیر ماه در کاشان بر پا خواهد شد.
وی گفت: تیم ملی بانوان نسبت به گذشته و به ویژه بعد از حضور در تورنمنت جام بین قارهای که سال گذشته با حضور تمام تیمهای پارالمپیکی در چین برگزار شد، شرایط بسیار بهتری دارد و ما به دنبال آن هستیم تا با انجام چند دیدار تدارکاتی با تیم روسیه، بهترین عملکرد را در ریو به نمایش بگذاریم و در رده بندی قرار بگیریم.
توکلی در پاسخ به این پرسش که آیا هنوز هم تصور شما کسب جایگاه پنجمی پارالمپیک ریو است، تصریح کرد: تمام تلاش این است که جایگاه پنجمی خود را در ریو حفظ کنیم، اما در نهایت هدفمان راهیابی به نیمه نهایی و در صورت امکان کسب مقام سوم است.
وی همچنین گفت: ترکیب تیم 12 نفره اعزامی به پارالمپیک ریو در پایان اردوی دهم در کاشان مشخص خواهد شد.
نایب رییس انجمن والیبال نشسته بانوان یکی از مشکلات تیم را نداشتن دیدارهای تدارکاتی خارجی عنوان کرد و افزود: این تیم به جز شرکت در تورنمنت جام بین قارهای از هیچ تدارکات برون مرزی و مسابقهای برخوردار نبوده تا نقاط ضعف خود را شناسایی و بر طرف کند. البته در جام بین قارهای تا حدودی نسبت به تیمهای پارالمپیکی شناخت پیدا کردیم، اما این شناخت کافی نیست و والیبالیستهای ما برای حضور قویتر در پارالمپیک به تدارکات و مسابقات بیشتری نیاز دارند.