
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اعلام این خبر گفت: واحد های مرغداری با اعتباری بالغ بر 19 هزار و 300 میلیون ریال در روستاهای دهنگ وفاریاب شهرستان بستک و با زیربنایهرواحد 2هزارو200 متر مربع و ظرفیت جوجه ریزی 20هزار قطعه جوجه در هر دوره احداث شده است.
مهندس ناصر حیدری پوری از پیش بینی تولید سالیانه 408 تن گوشت مرغ و روانه آن به بازارهای هدف از جمله شهر بندرعباس و قشم سخن به میان آورد و افزود: 160واحد مرغداری در هرمزگان فعالیت می کنند که از این تعداد 99 واحد آن در شهرستان بستک هستند و دراستان سالیانه حدود 3هزارتن گوشت مرغ تولید می شود.
وی مهمترین برنامه های تامین مرغ مورد نیاز استان را راه اندازی واحد های نیمه فعال با تسهیلات کم بهره، ساخت کشتار گاه تمام اتوماتیک مرغ در بستک اعلام کرد و در ادامه افزود: ایجاد اشتغال پایدار، تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان و کشور و رونق اقتصادی در بخش کشاورزی از مهمترین برنامه ها در راستای اهداف سیاست اقتصاد مقاومتی می باشد.