به گزارش «جوان» به نقل از خبرگزاري خانه ملت، روز گذشته عبدالعلي علي عسكري، رئيس سازمان صداوسيما با دكتر علي لاريجاني رئيس مجلس ديدار و گفت و گو كرد.
دكتر لاريجاني در اين جلسه گفت: اطلاع رساني از مجلس شوراي اسلامي و تبيين قوانين و مصوبات مجلس براي مردم را از مأموريتهاي رسانه ملي ميدانيم.
رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: مجلس براي كمك به سازمان صدا و سيما به منظور رفع تنگناهايي كه با آن مواجه است، اعلام آمادگي ميكند، اين امر ميتواند صدا و سيما را در راستاي نقش آفريني بهتر به عنوان رسانه ملي، ياري كند. وي تاكيد كرد: آنچه از صدا و سيما انتظار ميرود طرحها و برنامههاي نو و متنوع است و بايد به گونهاي عمل كنند كه همه اقشار جامعه مخاطب صدا و سيما باشند.
رئيس قوه مقننه ادامه داد: جامعه ايران، جامعه متكثري است، بنابراين بايد به همه جهات جامعه توجه شود، به خصوص براي نسل جوان كه مهمترين مخاطبان هستند، بايد برنامههاي جذاب تهيه شود.
دكتر علي عسكري نيز در اين جلسه گفت: تعامل و همكاري با نمايندگان و استفاده از ديدگاهها و توانمنديهاي فكري و انديشهاي آنان در برنامههاي رسانهاي به منظور تبيين مسائل كشور، از جمله اولويتهاي رسانه ملي در حوزه مجلس است. رئيس سازمان صداوسيما افزود: اين سازمان همكاري با كميسيونهاي مجلس شوراي اسلامي در راستاي گردش دانش و اطلاعات را به عنوان مقدمهاي براي قانونگذاري مدنظر قرار خواهد داد. به گفته وي، انعكاس ديدگاههاي نخبگان از موضوعات مورد تاكيد رسانه ملي است.