کد خبر: 789474
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸
رهبر انقلاب در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس دهم اولويت مجلس را اقتصاد دانستند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس دهم با تأکيد بر لزوم حفظ اقتدار، هيبت و جايگاه در رأس امور بودن مجلس شوراي اسلامي، به الزامات قانونگذاري خوب در مجلس اشاره کردند...
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس دهم با تأکيد بر لزوم حفظ اقتدار، هيبت و جايگاه در رأس امور بودن مجلس شوراي اسلامي، به الزامات قانونگذاري خوب در مجلس اشاره کردند و با برشمردن اولويت‌هاي کاري مجلس در عرصه‌هاي اقتصاد مقاومتي، فرهنگ و سياست‌هاي داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي، گفتند: مجلس شوراي اسلامي بايد ضمن دميدن روح آرامش در کشور، «انقلابي» باشد و در قانونگذاري انقلابي عمل کند و به مواضع خصمانه و مغرضانه امريکا، واکنش نشان دهد و در مقابل سياست‌هاي استکبار ايستادگي کند.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، رهبر انقلاب اسلامي در ابتداي سخنان خود با تبريک به نمايندگان مجلس دهم به دليل کسب توفيق خدمتگزاري در قوه مقننه، جايگاه اين قوه را والا و رفيع دانستند و افزودند: وظيفه قانونگذاري مجلس، بسيار مهم و در واقع ريل‌گذاري براي حرکت دولت است.
   
مجلس واقعاً بايد در رأس امور باشد
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأکيد بر اينکه وظيفه نظارتي مجلس، تعارضي با موضوع همکاري با دولت ندارد، خاطرنشان کردند: اين همکاري به معناي گذشتن مجلس از حق خود نيست و نمايندگان بايد با استفاده از اختيارات قانوني خود همچون تحقيق و تفحص، اجراي صحيح قانون را پيگيري کنند. ايشان با اشاره به سوگند نمايندگان مجلس در حفظ مباني اسلام و دستاوردهاي انقلاب افزودند: مجلس بايد واقعاً در رأس امور باشد و حفظ جايگاه و هيبت واقعي مجلس بر عهده نمايندگان است. رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه يکي از ضمانت‌هاي حفظ جايگاه والاي مجلس شوراي اسلامي، نظارت مجلس بر خويش است، به موضوع قانونگذاري خوب و الزامات آن اشاره کردند و گفتند: قانون بايد «باکيفيت»، «متقن»، «همه‌جانبه‌نگر»، «واضح»، «بدون تعارض با قوانين ديگر»، «ضدفساد»، «منطبق با سياست‌هاي بالادستي»، «برگرفته از ديدگاه‌هاي کارشناسي بدنه دولت و خارج از دولت» و «دربردارنده مصالح ملي به جاي مصالح محلي» باشد.
   
برنامه ششم بايد با دقت بررسي و تصويب شود
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به لايحه برنامه ششم به عنوان يکي از دستورکارهاي فوق‌العاده مهم مجلس جديد اشاره کردند و افزودند: شرايط کشور، شرايط ويژه‌اي است، بنابراين برنامه ششم بايد با دقت و بدون هيچ اغماض و کوتاهي مورد بررسي و تصويب قرار گيرد. ايشان همچنين با اشاره به حضور تعداد قابل توجهي از نمايندگان جديد، در مجلس دهم خاطرنشان کردند: من اين موضوع را يک فرصت مي‌دانم زيرا حضور نمايندگان تازه نفس در کنار برخي نمايندگان با تجربه، زمينه‌ساز يک مجلس با نشاط و با انگيزه است که از تجربيات نمايندگان با تجربه استفاده خواهد کرد.  رهبر انقلاب اسلامي سپس به موضوع اولويت‌هاي کاري مجلس دهم پرداختند و با‌تأکيد بر اينکه «اقتصاد»، يک موضوع اصلي است، افزودند: نمايندگان مجلس، در خصوص عملي شدن اقتصاد مقاومتي بسيار تأثيرگذار هستند، زيرا مي‌توانند مسير اقدامات اقتصادي دولت را در مسير اقتصاد مقاومتي قرار دهند و همچنين اين موضوع را از دولت مطالبه کنند.
   
صحبت درماني مشکلي را از اقتصاد حل نمي‌کند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به تلاش دشمن براي استفاده از حربه اقتصاد به منظور ضربه زدن به نظام اسلامي، گفتند: اگرچه برخي ناشي‌گري‌ها انجام شد و برخي مواضع و صحبت‌هاي منفعلانه، دشمن را در استفاده از حربه تحريم، تشجيع کرد اما بايد مشکلات اقتصادي به ويژه رکود و اشتغال حل شوند و صرف صحبت، فايده ندارد. ايشان، حل موضوع رکود و اشتغال از طريق رونق توليد داخلي را از اولويت‌هاي اصلي و بسيار مهم در بخش اقتصاد برشمردند و خاطرنشان کردند: خجلت و شرمندگي نظام از بيکاري يک جوان، از خجلت و شرمندگي جوان بيکار در خانواده خود، بيشتر است، بنابراين بايد براي حل اين مشکل، اقدامات جدي انجام شود. رهبر انقلاب اسلامي مقابله با قاچاق را يکي ديگر از اولويت‌هاي کاري مجلس در موضوع اقتصاد دانستند و گفتند: قاچاق همچون خنجري به پشت نظام است که مقابله با آن هم آسان نيست، اما دولت بايد با اين پديده شوم برخورد کند و مجلس نيز پشتوانه اين برخورد باشد.
   
فرهنگ در دراز مدت از اقتصاد هم مهم‌تر است
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در ادامه به موضوع فرهنگ به عنوان يکي ديگر از اولويت‌هاي کاري مجلس دهم اشاره کردند و گفتند: مسئله اقتصاد، اولويت فوري و کنوني کشور است اما فرهنگ در بلندمدت از اقتصاد نيز مهم‌تر است. ايشان افزودند: در موضوع فرهنگ نوعي ولنگاري و بي‌اهتمامي در دستگاه‌هاي فرهنگي به چشم مي‌خورد، زيرا در توليد کالاي فرهنگي مفيد و جلوگيري از توليد کالاي فرهنگي مضر، کوتاهي‌هايي انجام مي‌شود.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: در برخي مواقع تأکيدهايي که بر پرهيز از استفاده کالاهاي مضر غيرفرهنگي همچون برخي مواد غذايي مي‌شود، بيشتر از هشدار درباره کالاهاي فرهنگي مضر است، در حالي که تأثيرات سوء اين کالاها بر مردم خطرناک‌تر و گسترده‌تر است. ايشان خاطرنشان کردند: برخي مواقع در مقابل توليد يا ورود کالاهاي فرهنگي مضر، موضع‌گيري و اقدامي نمي‌شود، زيرا اين ترس وجود دارد که متهم به جلوگيري از جريان آزاد اطلاعات شوند. رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به اقدامات سختگيرانه در اروپا و امريکا براي کنترل اطلاعات گفتند: ما در حالي از اتهام‌هاي بي‌اساس آنها در خصوص جلوگيري از جريان آزاد اطلاعات هراس داريم که کنترل‌هاي ما يک دهم سختگيري‌هاي آنها نيست.
   
مجلس انقلابي بماند و انقلابي عمل کند
توصيه بعدي رهبر انقلاب اسلامي به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، «انقلابي بودن، انقلابي ماندن و انقلابي عمل کردن» بود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، مجلس شوراي اسلامي را نهادي انقلابي و برآمده از انقلاب خواندند و خطاب به نمايندگان تأکيد کردند: در قانونگذاري و در عمل به وظايف نمايندگي و در نطق‌ها و موضع‌گيري‌هاي خود، انقلابي عمل کنيد. ايشان، موضع‌گيري‌هاي عمومي مجلس در قبال مسائل کلان را مهم برشمردند و با تجليل از کارنامه خوب مجلس نهم در اين زمينه افزودند: مجلس بايد در مواجهه و مقابله با جريان‌هاي معارض سياسي عليه انقلاب اسلامي، موضع قاطع و شفاف داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به رفتار کاملاً خصمانه دولت و کنگره امريکا با جمهوري اسلامي ايران گفتند: در مقابل گستاخي‌هاي دشمنان بايد به ميدان آمد و با پاسخ محکم، دهان آنها را بست، زيرا دشمن در عرصه سياسي بر اساس عکس‌العمل‌ها محاسبه مي‌کند و اگر احساس کند طرف مقابل منفعل و اهل عقب‌نشيني است، کوتاه نمي‌آيد و زياده‌خواهي مي‌کند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در همين زمينه به قضيه مذاکرات هسته‌اي اشاره و خاطرنشان کردند: امريکايي‌ها اعم از دولت، کنگره و کانديداهاي رياست جمهوري آينده، مدام زياده‌خواهي و تهديد مي‌کنند و مواضع و تهديدهاي آنها در مقطع فعلي همچون دوره قبل از توافق است و نبايد در مقابل اين گستاخي‌ها ساکت ماند.
   
نقشه دشمن براي فعال کردن گسل‌هاي داخلي
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه به تشريح نقشه داخلي دشمن در فعال کردن گسل‌هاي داخلي پرداختند و افزودند: دشمن در تلاش است تا گسل‌هاي قومي، عقيدتي و جناحي را فعال و تبديل به زلزله کند، بنابراين نمايندگان مجلس بايد تلاش کنند تا اين طراحي دشمن به نتيجه نرسد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي گفتند: نماينده مجلس مي‌تواند طبق بينش و نگاه سياسي خود رأي بدهد و در موافقت يا مخالفت با موضوعي، اظهارنظر يا انتقاد کند اما به هيچ‌وجه نبايد همچون برخي مقاطع در دوره‌هاي قبلي مجلس کار به اختلاف، کشمکش زباني، يقه‌گيري و تشنج کشيده شود. رهبر انقلاب، ايجاد تشنج در مجلس را موجب سرريز شدن آن به جامعه و بروز تنش و آثار رواني منفي در جامعه دانستند و گفتند: در مجلس بايد آرامش حکمفرما باشد و اين آرامش، قطعاً به جامعه نيز منتقل خواهد شد.
   
حرف و عمل‌تان به امريکا و صهيونيسم کمک نکند
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي سپس به تشريح طراحي دشمن در سطح منطقه پرداختند و خاطرنشان کردند: دشمن براي منطقه مهم و حساس غرب آسيا نقشه‌هاي مشخصي دارد و تلاش مي‌کند سياست‌هاي جمهوري اسلامي را که مانع تحقق نقشه‌هاي اوست، خنثي کند. ايشان در اشاره به برخي ويژگي‌هاي منطقه غرب آسيا افزودند: «حضور اسلام و مسلمانان»، «منابع عظيم نفتي و آبراه‌ها» و «رژيم صهيونيستي» اين منطقه را براي دشمن بسيار مهم کرده است و نقشه آنها براي اين منطقه نيز همان چيزي است که چند سال قبل از آن به عنوان تشکيل «خاورميانه جديد» و «خاورميانه بزرگ» ياد کردند. رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به محقق نشدن نقشه‌هاي امريکا در منطقه از جمله در عراق، سوريه، لبنان و فلسطين، به دليل ايستادگي جمهوري اسلامي، تأکيد کردند: بايد در مقابل اين سياست‌هاي سلطه‌جويانه ايستاد و چهره استکبار را افشا کرد. ايشان با هشدار در خصوص پرهيز از مواضع و رفتارهاي موردپسند دشمن تأکيد کردند: حقايق و واقعيت‌هاي استکبار و نظام سلطه را در مواضع و نطق‌هاي خود بيان کنيد و مراقب باشيد حرف و عمل شما به امريکا و رژيم صهيونيستي کمک نکند. رهبر انقلاب اسلامي در پايان خاطرنشان کردند: دشمن در سه سطح بين‌المللي، منطقه‌اي و داخلي طراحي هايي براي نظام اسلامي دارد که در سطح بين‌المللي ادامه اتهام‌زني‌ها، در سطح منطقه‌اي از ميان برداشتن موانع تحقق نقشه‌هاي خود و در سطح داخلي فعال کردن گسل‌هاست، بنابراين همه قوا و مسئولان به ويژه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بايد در قبال اين طراحي‌ها هوشيار باشند.

رهبر انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به در پيش بودن ماه ضيافت الهي، ماه مبارک رمضان را فرصتي براي دعا، خودسازي و عمل صالح خواندند و افزودند: فرصت نمايندگي مجلس نيز که در اختيار شما عزيزان قرار گرفته، فرصت و موقعيتي زودگذر است که بايد اين فرصت را قدر بدانيد و در انجام وظايف قانوني خود از خداوند کمک بخواهيد.
   
لاريجاني: مجلس را سپر دفاع از حقوق ملت مي‌کنيم
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، آقاي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي با گراميداشت ياد امام راحل، به اولويت‌ها و برنامه‌هاي مجلس دهم اشاره کرد و گفت: مسئوليت سنگيني در دفاع از دژ انقلاب بر عهده داريم و آنچه مي‌تواند شرايط پرتنش منطقه را به سوي آرامش و تثبيت امنيت پايدار سوق دهد و امنيت ايران را مستقر نگه دارد، داشتن نگاه انقلابي و عمل به آن است. وي افزود: انقلابي بودن، نقطه کانوني مجلس شوراي اسلامي است و مجلس دهم رصد حوادث منطقه را با اهميت زياد پيگيري خواهد کرد. رئيس مجلس با بيان اينکه مسئله‌سازي‌هاي امريکا پس از توافق هسته‌اي نشان مي‌دهد که استکبار قصد ضربه زدن به منافع ملت ايران را دارد، تأکيد کرد: نمايندگان ملت وظيفه خود مي‌دانند مجلس را سپر دفاع از حقوق ملت در مقابل اجانب کنند. لاريجاني همکاري و تعامل قواي سه‌گانه و «ملت و دولت» در شرايط فعلي را ضروري دانست و با بيان اينکه براي عبور از رکود بايد گام‌هاي سريع‌تر و دقيق‌تري برداشته شود، گفت: مجلس با محور قرار دادن تحقق اقتصاد مقاومتي و رونق توليد در همه کميسيون‌ها اين موضوع را اولويت نخست خود قرار داده و طرح‌ها و لوايح لازم و نظارت بر تحقق اقتصاد مقاومتي را پيگيري خواهد کرد.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
1
0
رهبر معظم انقلاب"در حال حاضر در سیما شاهد هستیم "که در تاریخ ملی
شدن صنعت نقت "نمایندگان مجلس به همراهی روحانیون این حرکت را شروع
کردند.اما چرا؟ در مجلس جدید صحبت
از انستکه قراردادهای نفتی "در مجلس
ورود نکند.ایا؟ نمی توان فکر کرد"که
برجام دیگری شکل بگیرد"وکلاه گشاد
دیگری بر سر کشورو ملت گذاشته شود.
مخصوصا اینکه عده ای از نمایندگان دوره
قبل "قراردادهای نفتی را دارای اشگال زیادی می دانستند"که حتی در اینده "
ملی شدن صنعت نفت را زیر سوال
می برد.
مهندس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۷
0
1
چرا باید شرمندگی رهبر معظم انقلاب را از بیکاری جوان ایرانی شاهد باشیم در صورتی که من به عنوان مهندسی که سالیان سال در بخش مسکن انجام وظیفه می کنم می تونم به صراحت اعلام کنم که با ممنوع کردن فعالیت اتباع افغان فقط در تهران می شه زمینه اشتغال حداقل شش میلیون جوان بیکار رو فراهم کرد . از این رسانه عاجزانه تقاضا دارم این مسئله رو که دور از چشم همه به خط قرمز رسیده تا سرانجام پی گیری کنین . . دیگه تو صنعت ساختمان سازی ایرانی ها کمتر از 10الی 15 درصد حضور دارن
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
0
1
جوان جان:مطلب روچندروزبگذارتیتراول آخه نمایندگان زودفراموش میکنند.دیشب بایکی ازنمایندگان تماس داشتم بااصراربهشون گفتم باآقای فتاح کمیته امدادتماس بگیریدوفلان مشکل جوانان تحت پوشش کمیته امدادروحل کنیددرجواب گفتندمن نمیتونم خداحافظ وقطع کرد.
این نماینده چطورمیخوادگوش به فرمان حضرت آقاباشد؟؟
همش شده حرف بخدا.
اسماعیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
0
0
سلام
جانم فدای آقاجانم سیدعلی که حتی در قبال بیکاری من هم احساس شرمندگی می کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار