کد خبر: 788799
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
پارلمان کشور اوکراین با تصویب لایحه ای از نمایندگان پارلمان فرانسه خواستند رای خود را در حمایت از کاهش تحریم های روسیه پس بگیرند.
مهر: به نقل از اسپوتنیک، پارلمان اوکراین از مجلس سنای فرانسه خواسته است تحریم های روسیه را کاهش ندهد. پارلمان فرانسه قرار است در تاریخ 8 ژوئن در این مورد تصمیم گیری کند.

به گفته یک عضو مجلس سنای فرانسه به احتمال زیاد لایحه کاهش تحریم های اقتصادی علیه روسیه با اکثریت آرا تصویب خواهد شد.

نمایندگان اوکراینی با تصویب لایحه ای اعلام کردند روسیه در مسائل داخلی کشورشان دخالت می کند و از کشورهای اروپایی خواستند تحریم های خود را علیه این کشور کاهش ندهد.

ماه آوریل مجلس شورای ملی فرانسه که بخشی از پارلمان این کشور محسوب می شود، با تصویب لایحه ای خواستار کاهش تحریم های روسیه از سوی دولت فرانسه شدند.

در پی درگیری های اوکراین و جدا شدن شبه جزیره کریمه از این کشور و الحاق آن به روسیه، کشورهای غربی یک سری تحریم های اقتصادی علیه روسیه وضع کردند.

آمریکا و اتحادیه اروپا، کرملین را به دخالت در امور داخلی اوکراین متهم می کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار