کد خبر: 788081
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸
1463722889872_zidanebeckham-cropped_vsb9ph7xjwhw1cm7xsedvz6c9.jpg

اسطوره فوتبال انگلیس بعد از قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا یک پیام برای زیدان فرستاد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت گل، رئال مادرید با شکست دادن اتلتیکو مادرید در فینال لیگ قهرمانان اروپا برای یازدهمین بار در تاریخ خود جام قهرمانی در این رقابت بزرگ را بالای سر ببرد.

دیوید بکام، ستاره پیشین تیم ملی فوتبال انگلیس که سابقه پوشیدن پیراهن رئال را در کارنامه دارد بعد از عنوان قهرمانی یک پیام برای هواداران رئال و زیدان داشت.

او در این پیام کوتاه خود نوشت: «دوست خوبم زیدان، این قهرمانی را به تو تبریک می گویم. اگر فردی بزرگ و احساسی مانند تو نبود، چنین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رقم نمی خورد. زنده باد رئال مادرید.»

بکام از سال 2003 تا 2006 با زین الدین زیدان در رئال مادرید همبازی بود اما در این سه سال نتوانست قهرمانی در لالیگا و اروپا را به دست آورد اما او در سال 2007 یک سال بعد از خداحافظی زیدان از فوتبال، قهرمان لالیگا شد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار