کد خبر: 787140
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
1411887410862_shahram.jpg

ملی پوش والیبال ایران با اشاره به اینکه مشکل مصدومیت ندارد، گفت: قطعاً در صورت صلاحدید کادر فنی می توانم به تیم ملی کمک کنم.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از توکیو، شهرام محمودی در آستانه دیدار دوستانه ایران و لهستان اظهار کرد: خوشبختانه مصدومیتم را پشت سر گذاشتم و زیر نظر پزشک تیم تمرینات را از سر گرفته ام. شرایط خوبی دارم و امیدوارم در صورت صلاحدید کادر فنی بتوانم به تیم ملی کمک کنم.

وی افزود: الان مقطع حساسی است و همه ما باید از جان و دل برای تیم ملی تلاش کنیم. فقط به کسب سهمیه المپیک فکر می کنم. امیدوارم دست پر به کشور بازگردیم و نتیجه ماه ها تلاش شبانه روزی خود را ببینیم.

محمودی درباره اردوی تدارکاتی در ژاپن نیز گفت: سفر طولانی را پشت سر گذاشتیم و یک بازی سنگین برابر چین داشتیم. البته هدف از بازی با چین کسب نتیجه نبود اما همه بازیکنان خوب کار کردند. در تمرینات هم همه تلاش می کنند تا با آمادگی کامل انتخابی المپیک را شروع کنیم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار