کد خبر: 783784
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
تفاهمنامه افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در رشته زبان و ادبيات فارسي در دانشگاه فارابي قزاقستان، به امضاي رئيس اين دانشگاه و نماينده فرهنگي كشورمان در آلماتي رسيد.
مجيد كامراني، نماينده فرهنگي ايران در آلماتي ضمن ديدار با رئيس دانشگاه فارابي، در شوراي اداري اين دانشگاه شركت كرد.
 
كامراني در سخنان خود، ضمن اشاره به فعاليت‌هاي علمي و فرهنگي بين دانشگاه فارابي و نمايندگي فرهنگي ايران در آلماتي، برگزاري دومين همايش فرهنگي و تمدني ايران و قزاقستان و برگزاري بزرگداشت شعراي ايران اسلامي و همچنين مشاركت در طرح ايران و توران را در دو ماهه اخير از نمونه‌هاي خوب همكاري‌ها دانست.

نماينده فرهنگي ايران، خواستار تربيت نيروي انساني متخصص به ويژه در حوزه زبان و ادبيات فارسي شد و گفت: با تحقق اين مهم مي‌توان در آينده بخشي از هزينه‌هاي منابع انساني توسعه همه‌جانبه بين دو ملت بزرگ ايران و قزاقستان را تأمين كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار