کد خبر: 780047
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۲
رئيس اتحاديه صنف فناوران رايانه تهران عنوان کرد
رئيس اتحاديه صنف فناوران رايانه تهران گفت: شركت پست و دفاتر پيشخوان سال گذشته با نفوذي كه در دولت داشتند مانع همكاري كافي‌نت‌ها با سازمان امور مالياتي شدند اما امسال دنبال جلوگيري از اين رفتار غيرقانوني هستيم.
رئيس اتحاديه صنف فناوران رايانه تهران گفت: شركت پست و دفاتر پيشخوان سال گذشته با نفوذي كه در دولت داشتند مانع همكاري كافي‌نت‌ها با سازمان امور مالياتي شدند اما امسال دنبال جلوگيري از اين رفتار غيرقانوني هستيم.
سيدمهدي ميرمهدي در گفت‌وگو با تسنيم، با انتقاد از ورود غيرقانوني شركت پست و دفاتر پيشخوان دولت در اجراي طرح تكميل الكترونيكي اظهارنامه‌هاي مالياتي، اظهار كرد: اين بخش‌ها سال گذشته وارد مذاكره با سازمان امور مالياتي شدند و به‌رغم تلاش‌هاي گسترده‌اي كه براي رونق فعاليت‌هاي بخش خصوصي شده بود اما نهايتاً پاي اين دو نهاد به موضوع تكميل فرم‌هاي اظهارنامه مالياتي باز شد.
وي عنوان كرد: طبق قانون اين بخش‌ها با توجه به اينكه پروانه كسب‌وكار از اتحاديه‌ها ندارند نبايد در امور واگذار شده به بخش خصوصي دخالت كنند. دولت هميشه از بخش خصوصي سخن مي‌گويد اما پاي كار كه مي‌رسد از دولت حمايت مي‌كند.
او با اشاره به وضعيت اسفبار كافي‌نت‌ها گفت: اين بخش در اتحاديه ما تعريف شده اما با توجه به اينكه امروزه خطوط پرسرعت اينترنت در اغلب منازل يافت مي‌شود يا مردم با استفاده از گوشي‌هاي هوشمندشان به تعامل با اينترنت مي‌پردازند، منابع درآمدي اين بخش از صنف قطع شده است.
رئيس اتحاديه صنف فناوران رايانه تهران خاطرنشان كرد: به خاطر همين موضوع دنبال تعامل با سازمان امور مالياتي بوديم تا حداقل شرايطي فراهم شود در زمان ارائه اظهارنامه‌هاي مالياتي، كافي‌نت‌هاي داراي پروانه از اتحاديه در مراكز در نظر گرفته شده توسط سازمان ماليات مستقر شوند و درخواست‌هاي مؤديان مالياتي را پيگيري كنند.
ميرمهدي ابراز كرد: با چنين كاري، اجازه كسب درآمد حداقل در يك ماه از سال به اين واحدها داده مي‌شد اما پست و دفاتر پيشخوان با نفوذي كه در دولت دارند اجازه اين كار را ندادند. سال گذشته از حدود 500 كافي‌نت موجود در سطح تهران، نتوانستند يك ريال از اين موقعيت استفاده كنند.
وي با ابراز اميدواري نسبت به تغيير رئيس سازمان مالياتي خاطرنشان كرد: از سال گذشته مذاكراتمان را با اين سازمان براي محول كردن امور مربوط به اظهارنامه‌ها آغاز كرديم و با رويكرد مثبتي كه ايشان دارند، اميدواريم امسال زمينه سوءاستفاده و رفتارهاي غيرقانوني برچيده و روش تكميل اظهارنامه‌هاي مالياتي با IPهاي مشخص واحدهاي صنفي، ساماندهي شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار