کد خبر: 770242
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰
تازه‌ترین اخبار انتخابات از زبان رئیس ستاد انتخابات:
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی گفت: هیئت مرکزی نظارت در استان آذربایجان شرقی صلاحیت 359 نفر را تائید کرده بود که در نهایت شورای نگهبان صلاحیت 363 نفر را مورد تائید قرار داد.

سعید شبستری‌خیابانی  از حضور حدود 40 هزار عامل اجرایی، انتظامی و نظارتی برای برگزاری انتخابات سالم در استان خبر داد و اظهار داشت: در هر شعبه انتخابات، حدود 15 نفر عامل برگزاری فعالیت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: هیئت مرکزی نظارت در استان آذربایجان‌شرقی صلاحیت 359 نفر را تائید کرده بود که در نهایت شورای نگهبان صلاحیت 363 نفر را مورد تائید قرار داد.

شبستری با بیان اینکه در روزهای اخیر صلاحیت تعدادی از افراد رد صلاحیت شده مورد تائید قرار گرفت و همچنین تعدادی از افرادی که در ابتدا تائید صلاحیت شده بودند در نهایت مورد تائید نهایی شورای نگهبان قرار نگرفتند، افزود: این افراد از 17 لغایت 19 بهمن ماه فرصت دارند اعتراضات خود را به شورای نگهبان ارائه دهند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: وضعیت دو نفر از کاندیداها که رد صلاحیت شده بودند مورد بررسی قرار گرفته بود که یکی از این افراد تائید شد ولی دیگری هنوز مورد تائید قرار نگرفته است؛ همچنین یکی از افراد تائید صلاحیت شده در نهایت مشمول حکم رد صلاحیت واقع شد.

شبستری از استقرار 2 هزار و 889 شعبه اخذ رای در سطح استان خبر داد و گفت: از فردا توزیع صندوق‌های اخذ رای در شهرستان‌ها شروع می‌شود.

این مسئول بیان داشت: حدود سه میلیون و 100 برگ تعرفه رای را برای انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی در استان آماده کرده‌ایم و توزیع تعرفه‌ها هم از هفته آینده آغاز می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها