کد خبر: 769141
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۴
نايب‌رئيس اتحاديه نمايشگاه‌داران اتومبيل با بيان اينکه اکثر مردم تصور مي‌کنند قيمت خودرو کاهش خواهد يافت، گفت: امروز قيمت دلار از ۳ هزار تومان گذشته است و به طور حتم در آينده قيمت خودرو کاهش نخواهد يافت.
غلامحسين قاسميان در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به اينکه هنوز بازار خريد و فروش خودرو در رکود به سر مي‌برد، اظهار داشت: فروشندگان خودرو اميدوارند با نزديک شدن به روزهاي پاياني سال رونق به بازار خودرو برگردد.
وي افزود: در حال حاضر به نظر مي‌رسد مردم يا تمايلي به خريد خودرو نداشته يا پولي براي خريد خودرو ندارند. نايب رئيس اتحاديه نمايشگاه‌داران اتومبيل با بيان اينکه اکثر مردم تصور مي‌کنند قيمت خودرو کاهش خواهد يافت، گفت: امروز قيمت دلار از 3 هزار تومان گذشته است و به طور حتم در آينده قيمت خودرو کاهش نخواهد يافت و مردم بايد بدون تعلل اقدام به خريد خودروهاي مورد نياز خود کنند. قاسميان با اعلام اينکه مردم از طريق آگهي‌هاي تبليغاتي فاقد مجوز اقدام به خريد خودرو نکنند، تصريح کرد: متأسفانه برخي از طريق اين آگهي تخلفات بسياري را انجام داده‌اند، به همين دليل به مردم توصيه مي‌کنيم فقط از نمايشگاه‌هاي خودرو اقدام به خريد کنند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار