کد خبر: 751199
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۹
در پاسخ به «جوان» در نشست خبری
معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد جانمايي غرفه رسانه‌ها براساس رتبه آنها را بهترين روش براي جانمايي غرفه در بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات عنوان كرد...
الناز خمامي‌زاده
معاون مطبوعاتي وزارت ارشاد جانمايي غرفه رسانه‌ها براساس رتبه آنها را بهترين روش براي جانمايي غرفه در بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات عنوان كرد، اين در حالي است كه استفاده از روش جانمايي الكترونيك براي دومين سال پياپي بسياري از رسانه‌ها را با مشكل مواجه كرده است.
به گزارش «جوان»‌، نشست خبري بيست و يكمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات روز گذشته در ساختمان اين معاونت برگزار شد. حسين انتظامي در اين نشست از حضور 520 رسانه در نمايشگاه امسال و نيز حضور همه گرايش‌هاي فكري در آن خبر داد. به گفته انتظامي نمايشگاه مطبوعات بيشتر جنبه حرفه‌اي دارد و همانطور كه از اسامي اعلام شده در سايت نمايشگاه پيدا است جناح‌هاي مختلف فكري در اين رويداد حضوري با شكوه خواهند داشت. معاون مطبوعاتی در بخشي از اين نشست خبري كه به پرسش و پاسخ سؤالات خبرنگاران اختصاص داشت با سؤالاتي مواجه شد كه بيشتر به نحوه جانمايي غرفه رسانه‌ها در سالن اصلي مصلاي تهران اختصاص داشت. نمايندگان چند رسانه به نمايندگي از سايت‌ها و خبرگزاري‌هاي خود روش جانمايي الكترونيك غرفه‌ها را به دو سرعت ميان رسانه‌ها تشبيه كردند. جانمايي الكترونيك غرفه‌هاي نمايشگاه مطبوعات امسال از راس ساعت 10 صبح چهارشنبه ششم آبان آغاز شده بود.
با وجود ادعاي مسئولان برگزاري نمايشگاه درباره جانمايي الكترونيك غرفه‌ها، خبرنگار يكي از رسانه‌ها موضوع ديگري را مطرح كرد. به گفته اين خبرنگار وقتي نماينده رسانه آنها براي جانمايي غرفه به سايت مراجعه كرد تنها با گذشت يك ثانيه از زمان باز شدن سايت شاهد اشغال شدن غرفه مورد نظر و محدوده‌اش توسط ساير خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي خبري شد. با اين حال انتظامي گفت كه جانمايي الكترونيك باعث كاهش گلايه‌ها مي‌شود و به عدالت نزديك‌تر است چراكه رسانه‌ها مكاني را كه از نظرشان مرغوبيت بيشتري دارد انتخاب مي‌كنند و نمي‌توانند بگويند كه جانمايي توسط ستاد برگزاري نمايشگاه انجام شده است.
معاون مطبوعاتی ارشاد همچنين در پاسخ به سؤال «جوان»‌ درباره مشكلات جانمايي الكترونيك غرفه‌ها و امكان جايگزيني روشي كه در آن رتبه رسانه تعيين‌كننده جايگاه غرفه هر رسانه باشد، چنين پاسخ داد: «‌اختصاص غرفه براساس رتبه رسانه شيوه درستي است و اولويت در اختصاص غرفه را بايد براساس رتبه‌ها تعيين كرد اما امروز هنوز چيزي تحت عنوان رتبه روزنامه‌ها و سايت‌هاي خبري نداريم.»
به گفته وي نتايج رتبه‌بندي روزنامه‌ها و خبرگزاري‌ها پيش از آغاز نمايشگاه مطبوعات اعلام خواهد شد. 80 روزنامه در اين طرح شركت كرده‌اند و در قبال خبرگزاري‌ها نيز همين مسير طي خواهد شد. انتظامي اما در پاسخ به سؤال ديگر «جوان»‌ درباره وجود ترافيك و مشكلات فني سايت در ساعات جانمايي الكترونيك گفت: «‌كارشناسان فني حدس مي‌زدند كه ترافيك در چنين ساعاتي وجود داشته باشد به همين منظور سرور را از قبل تقويت كرده بودند تا با مشكل مواجه نشود. بعيد مي‌دانم كه چنين مشكلاتي بروز كرده باشد چراكه براساس لاگ‌هايي كه منتشر شده و نقشه‌هايي كه به صورت زنده منتشر شده و مردم عادي نيز مي‌توانند ببينند در يك ساعت اول شمار زيادي از رسانه‌ها جانمايي شدند.»
اظهارات وي در خصوص عملكرد خوب سرور در حالي است كه سنگيني سرور در حين جانمايي غرفه‌ها مشكل مشترك بسياري از رسانه‌ها بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار