کد خبر: 751197
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷
پس از انتقاد رسانه‌ها از برگزاري جشنواره انتخاب شيك‌پوش‌ترين ايراني
مسئولان جشنواره انتخاب شيك‌پوش‌ترين ايراني با اتخاذ ترفند كهنه «آدرس انحرافي دادن» سعي دارند اصل اشتباه شان را با به كار بردن الفاظ مطلوب و مقبولي مانند اسلامي يا ايراني، به نوعي لاپوشاني كنند.
مصطفي شاه‌كرمي
مسئولان جشنواره انتخاب شيك‌پوش‌ترين ايراني با اتخاذ ترفند كهنه «آدرس انحرافي دادن» سعي دارند اصل اشتباه شان را با به كار بردن الفاظ مطلوب و مقبولي مانند اسلامي يا ايراني، به نوعي لاپوشاني كنند.
بالا گرفتن برخي انتقادات از برگزاري جشنواره «پوشش مردم ايران» با انتخاب شيك‌ترين لباس اجتماع در ميان رسانه‌ها، باعث شد تا مسئولان اين جشنواره با دستپاچگي و اضافه كردن قيد «اسلامي – ايراني!» به دنباله عنوان آن اذهان مخاطبان را از مسئله اصلي كه لزوم و علت برگزار كردن چنين جشنواره‌اي است، منحرف كنند. اين جشنواره كه از سوي سايت مدآنلاين، وابسته به مؤسسه هنري مدآنلاين و با مجوز «كارگروه ساماندهي مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي» قرار است برگزار گردد، بنا بر اعلام دبيرخانه آن و به‌زعم مسئولانش فقط لباس‌هايي را مورد داوري قرار خواهد داد كه در اجتماع پوشيده مي‌شوند!  اصل قرار دادن اين مؤلفه در مورد شركت‌كنندگان در حالي است كه پوشش بخش قابل‌توجهي از افراد به خصوص زنان جامعه(به علت نبود مدل‌هاي مطلوب و مناسب) با مانتوهاي كوتاه و بعضاً بدون دكمه ديده مي‌شوند. با اين وجود مشخص نيست كه برگزار‌كنندگان اولاً با حضور مانتوهاي كوتاه و گاه بدون دكمه كه با عنوان اسلامي – ايراني اين جشنواره در تعارض كامل است، آيا اين مدل هم مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد يا خير؟! ثانياً چطور و با چه معياري پوشش رايج در جامعه را بررسي و احصا نمايند؟!
اما نكته مهم‌تر درباره اين جشنواره اينكه تاكنون تحت عنوان ترويج مدهاي اسلامي – ايراني در جامعه انواع و اقسام جشنواره، همايش و... با هزينه‌هاي عجيب و غريب از محل بيت‌المال صورت گرفته است اما متأسفانه بنا بر مشاهدات نه‌تنها منشأ اثر در سطح جامعه نبوده‌اند بلكه گاه حتي آحاد مردم به عنوان جامعه هدف اين جشنواره از برگزاري و اساساً وجود چنين برنامه‌هايي بي‌اطلاعند چه برسد به اينكه تحت تأثير آنها قرار بگيرند! از طرفي چرا مسئولان چنين برنامه‌هايي تاكنون هيچ آماري از خروجي و توجيه منطقي براي برگزاري پي در پي و مداوم برنامه‌هاي پرهزينه‌اي مانند اين جشنواره را به مردم و مسئولان ارائه نمي‌كنند؟! هرچند نكات قابل طرح و بحث در رابطه با اقداماتي از اين دست بسيار است اما نكند اين جشنواره هم همانند برخي متشابهات و نظاير ديگر به محلي براي حيف و ميل بيت‌المال براي عده‌اي «راه‌بلد و متخصص خلق جشنواره و همايش» تبديل گردد!
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
همایون احمدوند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
0
0
یه خبر خوندم که این جشنواره رو بخش خصوصی برگزار میکنه. این بیت المالی که میگید کجای این موضوع قرار داره؟
همایون احمدوند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
0
0
یه خبر خوندم که این جشنواره رو بخش خصوصی برگزار میکنه. این بیت المالی که میگید کجای این موضوع قرار داره؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار