کد خبر: 750794
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
استاندار آذربایجان شرقی:
استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: آرزو دارم همیشه عنوان شاگرد اولی شهرهای ایران را حفظ کنیم که بخشی از این هدف متوجه کارگروه کاهش آلودگی هوا است.
اسماعیل جبارزاده در جلسه کار گروه کاهش آلودگی هوای استان اظهار داشت: نیمه دوم سال 92 روزهایی ناسالم بود، به طوری که 15 روز متوالی مدارس تعطیل و 246 پرواز کنسل شد و خسارتی که از قبل آن روزها به مردم وارد شد  ضرر و زیان‌های اقتصادی استان را بسیار سنگین کرد.

وی افزود: امروز که تعداد روزهای سالم افزایش یافته و روزهای بسیار ناسالم به صفر رسیده است در سایه تلاش و همت تمام اعضای این کارگروه و زحمتکشان عرصه نفت و پتروشیمی و پالایشگاه است که به تولید بنزین یورو چهار پرداختند و امروز وضعیت هشدار فوق‌العاده کاهش یافته است.


جبارزاده با بیان اینکه چند هفته قبل بود که با تلاش تمام عوامل مرتبط به عنوان سالم‌ترین شهر کشور توسط سازمان بهداشت جهانی انتخاب شدیم، اظهار داشت: آرزو دارم همیشه عنوان شاگرد اولی شهرهای ایران را حفظ کنیم که بخشی از این هدف متوجه کارگروه کاهش آلودگی هوا است.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تشکیل ستادی با عنوان پایش یا کنترل آلودگی هوا در هر شهرستان با ریاست فرمانداران و دبیری محیط زیست تاکید کرد و گفت: باید دستورالعمل‌های زیست محیطی در دستگاه‌های اجرایی عملی شود.

این مسئول ادامه داد: این ستاد باید متناسب با شرایطی که محیط زیست اعلام می‌کند، میزان ذرات گرد و غبار در هوا را کنترل کند و کوچک‌ترین موارد اطلاع رسانی شود تا جلسه ستاد و مدیریت بحران وارد عمل شود چرا که نسبت به سلامت مردم حساسیت 100 درصدی داریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: اگر تاکسی‌ها، اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها نوسازی شوند بخش عمده‌ای از آلودگی کاهش می‌یابد که سال گذشته خود را برای بازسازی 60 درصد نفتکش‌ها آماده کردیم که منجر به افزایش تعداد نفتکش‌ها شد.

همه وسائط عمومی بالاتر از سن مجاز حق بارگیری ندارند

استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: همه وسائط عمومی بالاتر از سن مجاز حق بارگیری ندارند و تردد این وسائط خیانت به مردم است و در رابطه با مسائل امنیتی و سلامت مردم نباید کوچک‌ترین گذشتی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مردم باید سوار تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها با عالی‌ترین کیفیت شوند و نباید وقت مردم در شهری مثل تبریز در ترافیک تلف شود، افزود: لازم است کیفیت سرویس مدارس را هم بالاتر ببریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها