کد خبر: 749649
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شبستر مطرح کرد:
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شبستر از کمرنگ شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه انتقاد کرد.

جعفر رزمی  با بیان اینکه بدترین حالت جامعه، بی‌تفاوتی مردم نسبت به یکدیگر است، اظهار داشت: مردم جامعه زنجیروار به یکدیگر ارتباط داشته و همه در مقابل منکرات جامعه و گسترش معروف مسئول هستند.

فرمانده سپاه ناحیه شبستر به واکنش افراد در مقابل منکرات اشاره کرد و گفت: عده‌ای قلبا از منکر بیزارند، برخی افراد ضمن تنفر قلبی، زبانی نیز این تنفر را ابراز می‌کنند و دسته دیگر عملا وارد شده و با منکر برخورد می‌کنند که مرحله اول و دوم وظیفه همگانی و مرحله سوم در اختیار مجموعه نیروی انتظامی است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شبستر تصریح کرد: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز دغدغه امام، مردم و مقام معظم رهبری امر به معروف و نهی از منکر بوده است و عمل به این تکلیف، وظیفه تشکیلاتی و اداری بلکه فریضه‌ای است دینی که سایر واجبات زیر سایه این واجب نقش می‌گیرند.‌

رزمی اظهار داشت: الگوی این حکومت اسلامی و ولایی و علوی برای جهان اسلام در گرو امر به معروف و نهی از منکر است و حمایت و پشتیبانی مدیران فرهنگی در بحث امر به معروف و نهی از منکر در حوزه کاری مربوطه، تشکیل و فعال‌سازی شورای امر به معروف و نهی از منکر در همه دستگاه‌های اجرایی، آشنایی با روش‌های امر به معروف و نهی از منکر، ترویج و اشاعه فرهنگ تذکر لسانی در حد وسیع و در سطح ادارات، شناسایی و ترویج مصادیق منکر و معروف در دستگاه‌های اجرایی و زدودن منکرات، از جمله مواردی است که باید مورد اهمیت قرار گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها