کد خبر: 747916
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه هزینه سفر به عتبات در دهه اول محرم تغییری نکرده است، گفت: برای روزهای تاسوعا و عاشورا افزایش سهمیه نداریم و براساس ثبت‌نام‌های گذشته روزانه ۲۵۰۰ زائر به عتبات اعزام می‌شود.
فارس: محسن نظافتی با اشاره به اینکه در دهه اول ماه محرم روزانه 2500 زائر به عتبات عالیات اعزام می‌شوند، گفت: در این ماه بر اساس تقاضای مردم و امکانات موجود در کشور عراق اعزام‌ها صورت می‌گیرد.

مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت افزود: برای روز عاشورا و تاسوعا افزایش سهمیه نداریم و بر اساس ثبت نام‌های گذشته زائران به عتبات مشرف می‌شوند.

وی ادامه داد: اعزام‌های ماه محرم طبق روال گذشته به دو صورت زمینی و هوایی انجام می‌شود ولی در روزهای غیر از این ایام محرم روزانه بین 1500 تا 2 هزار نفر اعلام می‌شدند که این هم‌اکنون به 2 هزار تا 2 هزار و 500 نفر رسیده است.

نظافتی درباره هزینه سفر به عتبات در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان با توجه به اینکه ایام خاص محسوب می‌شود، گفت: هزینه سفر به عتبات برای دهه‌ اول محرم و تاسوعا و عاشورا نسبت به روزهای دیگر تغییری نکرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار