کد خبر: 747857
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
مدیر اداره فرش سازمان صنعت و معدن استان زنجان گفت: در نیم‌سال نخست امسال 5 میلیون و 125 هزار دلار به ارزش 150 میلیارد ریال فرش با مبدا تولید زنجان به بازارهای خارجی صادر شد.

سیدمحسن جعفری مدیر اداره فرش سازمان صنعت و معدن استان زنجان با بیان اینکه فرشبافی و قالیبافی در استان قدمت تاریخی دارد، افزود : به دلیل عدم وجود صادر کننده تخصصی بومی در زنجان عمده فرش و قالی‌های استان از طریق گمرک سایر استان‌ها و به نام‌هایی غیر از زنجان به کشورهای مقصد صادر می‌شود.

وی ادامه داد: کشورهای مقصد فرش‌های صادر شده از زنجان تا پایان شهریورماه امسال چین، ژاپن، روسیه، لبنان، کانادا، آلمان و ایتالیا بوده است.

مدیر اداره فرش سازمان صنعت و معدن استان زنجان گفت : حدود یک چهارم صادرات فرش ایران به آمریکا انجام می‌شود در نتیجه مسئولان ذی‌ربط استان باید تلاش کنند تا از این میزان فرش صادراتی به آمریکا سهم قابل قبولی را به زنجان اختصاص دهند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار