حجت الاسلام شمس الله فلاح در همایش کتابخانه های عمومی استان البرز به میزبانی شهرستان فردیس، افزود: من از مردم عذرخواهی می کنم که تاکنون نتوانسته ایم کتابخانه مرکزی را در این استان پایه ریزی کنیم.
وی در خصوص زمین کتابخانه مرکزی استان، گفت: مسکن و شهرسازی به درستی جواب صحیح به ما نداده است. با توجه به اینکه استاندار و مجموعه استانداری البرز پیگیر هستند اما نتوانستیم این مهم را به یک نتیجه مطلوب برسانیم.
فلاح اظهار داشت: منابع مالی کتابخانه مرکزی را آماده کرده ایم ولی شرایط به گونه ای شده که در این استان قشر فهیم و تحصیلکرده از این امرمهم بهره مند نشده اند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز گفت: منابع مالی را به حساب واریز کرده ایم اما تا کنون زمین تحویل نشده و علاوه بر این زمین کتابخانه مرکزی استان از چهارهزار متر مربع به دوهزار متر کاهش یافته است.
فلاح افزود: استان البرز از نظر فضای مطالعه هشتمین استان در کشور است که باید در ابعاد سخت افزاری آن را تقویت کنیم.
وی یادآور شد: در شش ماه گذشته دومیلیون و 200 هزار نفر از کتابخانه های استان البرز بازدید و کتاب به امانت گرفته اند و از سالن استفاده کرده اند.
وی گفت: این نشست به منظور راهکارها و هم اندیشی و ایجاد بستر برای آمادگی روسای ادارات و مسولان ستادی و روسای کتابخانه های استان البرز برگزار شد.
فلاح بیان کرد: در ماه آینده هفته کتاب را در پیش است دنبال راهکارها و هم اندیشی برای برگزاری هر چه بهتر و آمادگی تا مردم بتوانند از کتابخانه ها استفاده کنند.