کد خبر: 746540
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
فرار گوارديولا از تمديد قرارداد با بايرن
انتخاب سرمربي جديد اين روزها به دغدغه اصلي سران بايرن‌مونيخ تبديل شده است. در شرايطي كه پپ گوارديولا هنوز واكنشي به تمديد قراردادش با باواريايي‌ها نشان نداده نام گزينه‌هاي زيادي براي جانشيني او در رسانه‌ها مطرح شده است.
شيوا نوروزي
انتخاب سرمربي جديد اين روزها به دغدغه اصلي سران بايرن‌مونيخ تبديل شده است. در شرايطي كه پپ گوارديولا هنوز واكنشي به تمديد قراردادش با باواريايي‌ها نشان نداده نام گزينه‌هاي زيادي براي جانشيني او در رسانه‌ها مطرح شده است. تا جايي كه از كارلو آنچلوتي به عنوان محتمل‌ترين گزينه ياد مي‌شود.
تابستان سال آينده قرارداد گوارديولا با مونيخي‌ها به پايان مي‌رسد. حال آنكه تيم‌هاي مطرح جهان معمولاً چند ماه مانده به پايان فصل، تكليف سرمربي سال آينده‌شان را مشخص مي‌كند. منتها پپ هنوز تصميمش را براي ماندن يا رفتن نگرفته است. باواريايي‌ها در اين فصل شروع خوبي داشته‌اند و با توجه به قدرت خط حمله اين تيم شانس قهرماني آنها بسيار بيشتر از رقباي آلماني است. در چنين شرايطي گوارديولا به يكي از محبوب‌ترين مربيان در بايرن تبديل مي‌شود. با اين وجود مديران بايرن نگران آينده تيم‌شان هستند و از گوارديولا خواسته‌اند تصميم نهايي خود را هرچه زودتر بگيرد. چند روز پيش بكن بائر، رئيس افتخاري اين تيم به پپ هشداري جدي داد و از او خواست آنها را از بلاتكليفي نجات دهد. با توجه به تعلل بيش از حد اين مربي اسپانيايي گفته مي‌شود، گوارديولا قصد ندارد قراردادش را با بايرن تمديد كند. قهرماني در هر سه جام (بوندس‌ليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا) نهايت آرزوي اين مربي است. پپ دوست دارد پس از كسب سه‌گانه و با خاطرات خوش از آليانس آره‌نا برود. تكاپوي مسئولان تيم آلماني پس از آن شدت يافت كه يورگن كلوپ رسماً با ليورپول قرارداد امضا كرد و باواريايي‌ها فهميدند بايد دنبال مربي ديگري بگردند.
 
آنچلوتي گزينه اصلي
رسانه‌هاي اروپايي از توافق بايرن‌مونيخ با كارلو آنچلوتي، سرمربي سابق رئال‌مادريد خبر داده و اعلام كرد‌ه‌اند اين مربي سرشناس ايتاليايي جانشين گوارديولا روي نيمكت بايرن مي‌شود. ديروز اسپورت مدياست از توافق بايرن‌مونيخ با جانشين پپ گوارديولا خبر داد و اعلام كرد، كارلو آنچلوتي سرمربي سابق رئال‌مادريد هدايت بايرن را در فصل آينده برعهده خواهد گرفت. علاوه بر اسپورت مدياست، سايت فوتبال ايتاليا هم با تأييد خبر توافق آنچلوتي با بايرن‌مونيخ نوشت كه پيش از اين سران اين باشگاه آلماني قصد داشتند تا آنتونيو كونته را جانشين گوارديولا كنند اما در نهايت با آنچلوتي به توافق رسيدند و اين مربي بزرگ ايتاليايي هدايت باواريايي‌ها را به عهده خواهد گرفت. مربي ايتاليايي فصل پيش روزهاي تلخي را در برنابئو سپري كرد. كارلتو دو فصل را در رئال سپري كرد و پس از آنكه در كسب جام ناكام ماند با حكم اخراجش مواجه شد. اگرچه اين مربي تصميم گرفت امسال در هيچ تيمي مربيگري نكند اما آنچلوتي براي فصل آينده برنامه زيادي دارد. وي در صورت رسيدن به توافق با بايرن قراردادي دو ساله با بايرن امضا مي‌كند. مرد 56 ساله در تازه‌ترين اظهارنظرش به روزنامه ايتاليايي «گاتزتا دلو اسپورت» گفته كه آماده روشن كردن موتورهايش و بازگشت به مستطيل سبز در ماه ژانويه 2016 است. او همچنين از علاقه‌اش براي بازگشت به ليگ برتر هم صحبت كرده است. آنچلوتي سابقه دو سال مربيگري (2009 تا 2011) را در چلسي دارد. وي به همراه چلسي قهرمان ليگ برتر و جام حذفي انگليس شده است.
 
از  PSG تا جزيره
پپ گوارديولا به آينده كاري‌اش اهميت زيادي مي‌دهد. سرمربي فعلي بايرن در صحبت‌هاي قبلي‌اش بارها اعلام كرده كه علاقه خاصي به پذيرفتن هدايت منچستريونايتد دارد. علاوه بر اين سرالكس فرگوسن نيز از گوارديولا به عنوان بهترين گزينه براي يونايتد نام برده است. علاوه بر اين رسانه‌ها از او به عنوان سرمربي آتي منچسترسيتي هم ياد كرده‌اند. در هر صورت اخبار منتشر شده حاكي از آن است كه مربي اسپانيايي پيشنهادهايي را كه از جزيره دارد به دقت بررسي مي‌كند. منتها گفته مي‌شود فرانسوي‌ها نيز پپ را زير نظر دارند تا در صورت امكان او را به خدمت بگيرند. پاري سن ژرمن سه فصل متوالي است كه زير نظر لوران بلان فعاليت مي‌كند. با اين وجود احتمال سپردن هدايت PSG به مربي ديگري وجود دارد. در اين بين از گوارديولا به عنوان جانشين بلان ياد مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار