کد خبر: 742414
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
معاون وزارت خارجه بحرین اظهارات اخیر دبیرکل حزب الله را دخالت آشکار در امور داخلی این کشور خواند و کاردار سفارت لبنان را احضار کرد.
 فارس: معاون وزارت خارجه بحرین اظهارات اخیر دبیرکل حزب الله را دخالت آشکار در امور داخلی این کشور خواند و کاردار سفارت لبنان را احضار کرد.

به گزارش النشره، «عبدالله عبداللطیف عبدالله» معاون وزارت خارجه بحرین اعلام کرد که «اظهاراتی اخیر دبیرکل حزب الله لبنان درباره بحرین، دخالت آشکار در امور داخلی این کشور است و نقض حاکمیت و استقلال بحرین است.»

معاون وزیر خارجه بحرین گفت: چنین اظهاراتی به روابط دو کشور آسیب وارد می کند.

وزارت خارجه بحرین در پی اظهارات سید حسن نصرالله، «الیاس عساف» کاردار سفارت لبنان در منامه را فراخواند و مراتب اعتراض دولت بحرین را ابلاغ کرد و یادداشت اعتراضی را تحویل وی داد.

سید حسن نصرالله در گفت‌وگو با شبکه المنار با اشاره به اینکه مردم مظلوم بحرین توسط رژیم حاکم تحت فشار هستند و رهبران آنها دستگیر و کشته می‌شوند تا تسلیم شوند، گفت: مردم بحرین قیامشان را تکمیل می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار