
مجيد مجيدي كارگردان فيلم محمد رسول الله(ص) عصر روز گذشته در نمايش ويژه اين فيلم كه با حضور روبرتو پرپيناني، تدوينگر فيلم در پرديس سينمايي كوروش برگزار شد به فاجعه منا واكنش نشان داد.
به گزارش روابط عمومي شركت سينمايي نور تابان، مجيد مجيدي با اشاره به حادثه دلخراش منا و همچنين حوادث پيش از آن گفت: در اين واقعه دلخراش حجاج ايراني و ساير كشورهاي مسلمان در منا بر اثر غفلت و نابخردي كليدداران كعبه به ديدار حق شتافتند و ملت ما داغ ديدند و من اين واقعه تأسفبار را به مردم شريف ايران و همچنين خانواده آن عزيزان تسليت ميگويم.
وي ادامه داد: امروز جهان اسلام در يك بحران بزرگ به سر ميبرد و بسياري از اين بحران توسط كشورهايي ايجاد شده كه داعيه ام القرايي جهان اسلام را دارند. كساني كه قرار است كليددار خانه امن خداوند باشند امروز خونريزي ميكنند.
مجيدي با اشاره به واكنشهايي كه مفتيهاي عربستان و دانشگاه الازهر در قبال فيلم محمد رسول الله نشان دادند، گفت: مفتيهاي عربستان در كنار دانشگاه الازهر نسبت به اين فيلم كه قرائت زيبايي از اسلام ارائه ميكند واكنش نشان دادند و آن را تحريم كردند درحالي كه ما سعي كرديم قطرهاي از درياي بيكران رحمت پيامبر بزرگوار اسلام(ص) را به تصوير بكشيم و قرائت زيبايي از اسلام در قبال قرائتهاي زشت ارائه كنيم.
وي ادامه داد: آنها در برابر فيلم «محمد رسول الله»(ص) بلوا كردند و هيچ واكنشي از طرف آنها و مجامع بزرگ اسلامي و علماي آلسعود و دانشگاه الازهر درقبال اتفاقات اخير در منا و مكه و فجايع بزرگ از خود نشان ندادند و هيچ ابراز همدردي نكردند و همانگونه رفتار كردند كه پيش از اين درقبال جنايتهاي داعش و كشتار مردم يمن رفتار كرده بودند.
كارگردان فيلم« محمد رسول الله » با دعوت از روبرتو پرپيناني تدوينگر فيلم محمد رسول الله گفت: وي بسيار صبورانه و با درايت نزديك به يك سال روي تدوين فيلم كار كرده است. پرپيناني سابقه خوبي در سينما دارد و در بيش از 90فيلم به عنوان تدوينگر حضور داشته است كه 30فيلم آن از آثار كلاسيك جهان است.