سید مهدی رضوی زاده تصریح کرد:استودیو تصویری شهرداری کاشان بعنوان تنها استودیوی حرفه ای تصویری شمال استان اصفهان ،شرایط ممتازی را برای تهیه و ضبط برنامه های تلویزیونی ایجاد نموده است .
وی وجود این مرکز را زمینه ساز ارتقای سطح کمی و کیفی علاقه مندان هنر تصویری و تولید برنامه دانست و افزود:بهره برداری از این استودیو پتانسیل برقرای ارتباط با مرکز صداو سیما را فراهم خواهد کردکه در این زمینه با مرکز خبری صدا و سیمای کاشان و سیمای مرکز استان اصفهان در حال مکاتبات لازم هستیم.
رضوی زاده گفت : منطقه فرهنگی و تاریخی کاشان بدلیل غنای فرهنگی و طبیعی و وجود هنرمندان برجسته پتانسیل بالایی در تولید برنامه های مختلف را داراست که نیازمند حمایت مسئولین، متولیان امر و بخش خصوصی است.
وی همچنین از پخش سری دوم برنامه تلویزیونی کاشانه خبرداو اظهار داشت:سری جدید برنامه کاشانه با تغییرات محتوایی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی و آموزش های شهروندی و گردشگری منطقه بر روی آنتن خواهد رفت.
وی اعتبار تجهیز استودیوی تصویری شهرداری کاشان را حدود 3میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این مرکز دارای فضای ضبط، اتاق فرمان،اتاق گریم و جایگاه ویژه استقار مهمانان براساس استانداردهای تلویزیونی می باشد.