کد خبر: 733730
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶
لايحه صيانت از اراضي كشاورزي پايتخت روي ميز شورا
طرح صيانت از اراضي مزروعي شهر تهران توسط 18 نفر از اعضاي شوراي شهر با قيد يك فوريت به هيئت رئيسه شورا ارائه شد.
بيژن يانچشمه
رضا تقي‌پور، سخنگوي شوراي اسلامي شهر تهران، درباره مصوبات يكصد‌و‌هفتاد‌و‌چهارمين جلسه شوراي شهر كه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين منتظري، رئيس ديوان عدالت اداري كشور برگزار شد، اظهار داشت: در اين جلسه بررسي يك فوريت صيانت و حفاظت از باغات مزروعي شهرستان تهران انجام شد و با توجه به حضور رئيس ديوان عدالت اداري در جلسه درباره مديريت شهري و وظايفي كه برعهده دارند، مباحثي مطرح شد.  به گفته وي، متأسفانه شاهد آن هستيم كه باغات شهر تهران تبديل به مناطق مسكوني مي‌شود و بايد براي جلوگيري از آن اقدامي صورت بگيرد و اگر لازم باشد قوانين نيز مورد بازنگري قرار گيرد.  وي با اشاره به اينكه در طرح تفصيلي شهر تهران نيز باغات به عنوان تنفس‌گاه شهر تهران مطرح شده‌اند، گفت: اين طرح مخالفاني نيز داشت و ما نمي‌توانيم يكباره از ساخت و ساز در باغات جلوگيري كنيم ولي به هر حال بايد در اين خصوص تدبيري انجام شود.
وي افزود : در حال حاضر شكاياتي كه از شوراها به ديوان عدالت اداري مي‌شود مورد بررسي اين نهاد قرار گرفته و اصل مصوبه آن از شوراي نگهبان اخذ مي‌شود.  وي درباره حكم تخريب طبقه هفتم پاساژ علاءالدين توسط ديوان عدالت اداري اظهار داشت: خوشبختانه ديوان عدالت اداري رأي قطعي را صادر كرد و طبقه هفتم اين پاساژ كه به صورت غيرقانوني ساخته شده بود و رأي كميسيون ماده 100  را دارد بايد تخريب شود.
 به گفته تقي‌پور در حال حاضر حجت تمام شده است و شهرداري موظف است طبقه هفتم پاساژ علاء‌الدين را تخريب كند و اين حكم لازم‌الاجرا است.  وي همچنين در خصوص روند رسيدگي به شكايت از شوراها و شهرداري‌ها‌ي كشور گفت: بر اساس اين اظهارات صورت گرفته از سوي رئيس ديوان عدالت اداري در سال 93 حدود 195 پرونده شكايت از شوراها و شهرداري‌ها در كشور تشكيل شده كه از اين تعداد 81 پرونده رسيدگي و مختومه شده كه 51 پرونده آن منتهي به ابطال مصوبه شورا بوده و 30پرونده نيز مورد قبول نبوده است.   به گفته وي، در سال 94 آمار شكايت از شورا و شهرداري‌ها در سراسر كشور افزايش يافته است و در چهار ماهه نخست 105 شكايت در اين خصوص ثبت شده است، با اين حال آمار شكايت از شهرداري تهران كاهش داشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار