کد خبر: 733353
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
نماینده مردم شهرستان‌های ایلام، سیروان، مهران، چرداول، ایوان و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی از احداث گلخانه تولید محصولات ارگانیک در ایلام خبر داد.

عمران علی‌محمدی با بیان اینکه تلاش‌های فراوانی برای توسعه همه‌جانبه استان ایلام صورت گرفته است، گفت: ‌یکی از برنامه‌های انجام ‌شده حرکت در راستای تحقق طرح‌های مختلف برای تولید و ایجاد اشتغال پایدار بوده است.

نماینده مردم شهرستان‌های ایلام، سیروان، مهران، چرداول، ایوان و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی افزود: ‌گلخانه 15 هکتاری شیراوند برای تولید محصولات ارگانیک با حمایت شرکت اقتصادی کوثر به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش‌های یک ساله برای اخذمجوز راه‌اندازی بزرگترین کارخانه تولید جوجه یک روزه در غرب کشور ‌به ثمر نشست، ادامه داد: کلنگ‌زنی کارخانه بزرگ جوجه یک روزه مرغ گوشتی در منطقه بیجنوند نرسیده به پل سیمره و با 25 میلیون قطعه تولید در سال و با سرمایه‌گذاری 350 میلیارد تومانی شرکت اقتصادی کوثر و با اشتغالزایی بیش از 400 نفر به صورت مستقیم و 800 نفر به صورت غیرمستقیمدر آینده نزدیک محقق خواهد شد.

علی‌محمدی با بیان اینکه تمام تلاش‌ها برای رونق اقتصادی استان ایلام و ایجاد شغل برای جوانان منطقه است، گفت: ‌در این راه از هیچ کوششی دریغ نشده است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار