کد خبر: 733330
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین از اعزام بیش از سه هزار گروه جهادی به مناطق محروم کشور برای ارائه خدمات خبر داد.

اسماعیل احمدی در حاشیه بازدید از روند برگزاری اردوهای جهادی در روستای محروم چنداب از توابع شهرستان گرمسار در جمع خبرنگاران گرمساری گفت : این سه هزار گروه، در چهارماهه نخست سال 94، به اردوهای جهادی اعزام شده و در روستاها و مناطق محروم کشور خدمت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از اعضای این گروه‌ها را دانشجویان تشکیل می‌دهد افزود : بیش از 50 هزار دانشجو در این گروه‌های اردوهای جهادی حضور داشته و در مناطق محروم کشور خدمات شایانی را ارائه کرده‌اند.

معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین برگزاری بیمارستان‌های صحرایی را یکی دیگر از سیاست‌های مهم این سازمان برای خدمت رسانی به مناطق محروم کشور عنوان کرد وادامه داد: تا کنون و در این اردوها 75 بیمارستان‌های صحرایی ایجاد شده است

اسماعيل احمدی افزود: بیش از پنج هزار پزشک عمومی و متخصص از جامعه بسیج پزشکی کشور نیز در قالب اردوهای جهادی در این بیمارستان‌های صحرایی که در مناطق محروم کشور ایجاد شده است؛ حضور داشته و خدمات پزشکی به مردم محروم این مناطق ارائه کرده‌اند.

وی با اشاره به یکی دیگر از سیاست‌های بسیج مستضعفین مبنی بر اعزام گروه‌های متخصص پزشکی به روستاهای محروم کشور مبنی بر غربال‌گری موارد خاص مورد نظر و انجام معاینات تخصصی در یک مورد خاص پزشکی، گفت : در این راستا بسیج جامعه پزشکی کشور امسال، 10 گروه ویژه پزشکان متخصص را نیز به روستاهای محروم کشور اعزام کرده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان نیز در این بازدید با اشاره به برنامه این سازمان برای اعزام گروه‌های جهادی به اردوهای جهادی از این استان گفت: 25 هزار نفر بسیجی جهادگر به ظرفیت بیش از 90 هزار نفر روز امسال از استان سمنان به اردوهای جهادی اعزام خواهند شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار