کد خبر: 733114
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
مدیرعامل سازمان تعاون روستایی کشور گفت: جلوی صادرات هر نوع ماده کشاورزی خام را باید از کشور گرفت وبا کشاورزی ساختارمند از بحران آب خارج شویم.

 

 باشگاه خبرنگاران جوان: حسین صفایی در سمینار کشاورزی کرمان که همزمان با جشنواره فرهنگی و اقتصادی کرمان در برج میلاد برگزار شده است ، گفت: باید کشاورزی ساختارمند و موفق در استان کرمان سامان دهیم و در این خصوص باید چند اصل مدنظر باشد، اولین مسئله این است که از استان ومنطقه ماده خام کشاورزی صادر نشود و براین اساس زنجیره صنایع تبدیلی را شکل دهیم.

وی تاکید کرد: با شرایط تغییرات اقلیمی رخ داده ، ما تغییر برنامه کشت را در کشور شاهد هستیم که به شکل طبیعی اتفاق می افتد از هم اکنون باید برای اضافه تولید وبازار  اینده فکری کرد.

صفایی تصریح کرد:استانهای دیگری قبلا در تولید گوجه نظیر  فارس و خراسان داشتیم که به دلیل افت آب تولید خود را کاهش دادند، حالا در جنوب کرمان گوجه اضافه تولید دارد ولی استانهای خراسان وفارس صنایع تبدلی ایجاد کرده اند و هزینه حمل بردوش کشاورزان است که درخواست ما ایجاد این صنایع در جوار تولید در جنوب کرمان است.

وی با انتقاد از اینکه کشاورزی ما عرضه محور است گفت: اولین شوک در این روش به تولید کشاورزی وارد می شود و کشاورزی باید تقاضا محور تولید شود یعنی باید اول سفارش داده شود تا تولید برنامه ریزی شود.

صفایی بیان کرد: کاهش مصرف آب را باید با برنامه مدیریت شده انجام داد در کنار سرمایه گذاری کشاورزی باید بتوانیم فناوری های جدید آبیاری را به استان منتقل و فرصت های سرمایه گذاری ایجاد کنیم در این حوزه کمبود داریم.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار