کد خبر: 732960
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نحوه رفتار با بیماران خارجی را بلد نیستیم و برخی مراکز درمانی با سوء رفتار با این بیماران به گردشگری سلامت ضربه می‌زنند.
lحمدحسین صومی در دومین کارگاه تدوین پیش‌نویس استانداردهای گردشگری سلامت با عنوان اعتبار بخشی IPD در تبریز بر ضرورت تحول در خدمات‌رسانی به بیماران خارجی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه خدمات‌دهی به بیماران فارغ از ملیت آنها صورت می‌گیرد، گفت: پایه خدمات درمانی به افراد کشورمان صورت می‌گیرد ولی افراد خارجی هم درمان مناسب را می‌گیرند اما باید پیگیری‌های لازم نیز صورت گیرد.‌

یک گردشگر سلامت به طور متوسط دو تا سه برابر گردشگران دیگر ارزآوری دارد

صومی تصریح کرد: حضور بیماران و مجروحان خارجی مربوط به جنگ افغانستان و معارضان عراقی بوده و ذهنیت خوبی در این مورد وجود ندارد.

وی یادآور شد: نگاه از بالا به بیماران خارجی همواره وجود داشته و در نتیجه کرامت لازم به آنان نیز صورت نمی‌گرفت و این روند در مراکز درمانی شدیدتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: یک گردشگر سلامت به طور متوسط دو تا سه برابر گردشگران دیگر ارزآوری دارد.

وی یادآور شد: درمان بیمار فارغ از ملیت یک وظیفه مهم برای پزشک است و در صورت مراجعه بیمار ملزم به درمان هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نحوه رفتار با بیماران خارجی را بلد نیستیم و برخی مراکز درمانی با سوءرفتار با این بیماران به گردشگری سلامت ضربه می‌زنند.

در ادامه برگزاری این کارگاه در نوبت بعد از ظهر دو کارگاه تخصصی با موضوعات بررسی ریز‌سنج‌های اعتباربخشی و نیز بررسی آیین‌نامه ضوابط پذیرش بیماران بین‌الملل در بیمارستان اجرایی شد.

این کارگاه به صورت نشست تخصصی و با هدف بررسی نحوه تعامل و پذیرش بیماران خارجی با حضور مسئولان درمانی استانی و کشوری در تبریز و با هدف نحوه افزایش توریسم درمانی برگزار شد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها