کد خبر: 732884
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۳
رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد، مخالف تشکیل دولت ائتلافی نیستم.
پایگاه اینترنتی روزنامه ینی شفق چاپ ترکیه ، رجب طیب اردوغان دیروز در سخنانی در دیدار با شورایاران در کاخ ریاست جمهوری ترکیه گفت : احمد داوداوغلو نخست وزیر می تواند گامی برای مشارکت ( و تشکیل دولت ائتلافی ) بردارد اما این گام باید با اصول وی منطبق باشد. اما چنانچه منطبق نباشد قرار نیست وی خودکشی کند.

اردوغان با اشاره به اینکه نتایج انتخابات سراسری ۷ ژوئن این امکان را فراهم نکرد که یکی از احزاب به تنهایی دولت جدید را تشکیل دهد ، گفت : برخی ها این ادعاهای دروغ را مطرح می کنند که نخست وزیر مایل است دولت ائتلافی تشکیل دهد اما رئیس جمهور از تشکیل دولت ائتلافی جلوگیری می کند. وی گفت : ما همچنان امیدواریم دولت ائتلافی که اراده لازم را برای حل مشکلات کشور داشته باشد ، تشکیل شود زیرا این کشور نمی تواند بدون دولت باشد.

اردوغان گفت : وظیفه من به عنوان رئیس جمهور پیشبرد روندی است که در قانون اساسی مشخص شده است. من رئیس حزبی را که در انتخابات بیشترین رای را به دست آورد مامور تشکیل دولت جدید کردم و همچنان این روند را ادامه می دهم. وی با اشاره به مهلت ۴۵ روزه داوداوغلو برای تشکیل کابینه ائتلافی گفت : امیدوارم در مهلت مقرر دولت ائتلافی تشکیل شود در غیر این صورت یا دولت کنونی به عنوان دولت اقلیت باید (با حمایت احزاب دیگر) انتخابات زودهنگام را برگزار کند و یا اینکه فرد دیگری مامور تشکیل دولت شود و روند جدیدی آغاز شود.

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد، تشکیل دولت موقت برای برگزاری انتخابات توسط مجلس ترکیه نیز تابع مقرراتی است و چنانچه تصمیم به تشکیل چنین دولتی گرفته شود باید نمایندگان احزاب سیاسی که در مجلس ترکیه حضور دارند در دولت موقت حضور داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار