کد خبر: 731399
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
روزنامه مسکو تایمز خبر داد که رئیس‌جمهور روسیه با فراخواندن سفیر ترکیه درباره حمایت‌های آنکارا از تکفیری‌های داعش به صورت شدید‌اللحنی انتقاد و تهدید کرده که اگر ترکیه دست از حمایت از تروریست‌ها برندارد، مسکو آمادگی قطع روابط دیپلماتیک با ترکیه را دارد.

فارس: «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در اقدامی «اومیت یاردیم» سفیر ترکیه در مسکو را فراخواند و به او هشدار داد که فدراسیون روسیه آمادگی دارد هرچه سریعتر روابط دیپلماتیک با ترکیه را قطع کند، مگر آنکه «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه دست از حمایت از تکفیری‌های داعش در سوریه بردارد.

بنا به گزارش مسکوتایمز، رئیس‌جمهور روسیه در انتقاد از سیاست خارجی ترکیه و نقش نحس این کشور در سوریه، عراق و یمن از طریق حمایت از ترویست‌های القاعده به سفیر آنکارا زخم زبان زده است.

بنا بر اطلاعات فاش شده‌ای که در اختیار مسکو تایمز قرار گرفته است، دیدار بین پوتین و سفیر ترکیه در روسیه، با خشم شدید دوطرفه‌ای همراه بوده است به طوریکه یاردیم تمامی اتهامات روسیه را رد کرد و روسیه را عامل جنگ داخلی تلخ و دنباله‌دار سوریه دانست.

طبق این گزارش، پوتین در این نشست محرمانه دو ساعته با سفیر ترکیه، گفت:.. به رئیس‌جمهور دیکتاتورت بگو که می‌تواند در کنار ترویست‌های داعش خود به جهنم برود و من می‌توانم سوریه را به نبرد «استالینگراد بزرگ» برای اردوغان و همپیمانان سعودی وی که شرورتر از آدولف هیتلر هستند تبدیل کنم.

 رئیس‌جمهور روسیه در ادامه در انتقاد از رئیس‌جمهور ترکیه گفت: رئیس‌جمهور شما تا چه اندازه ریاکار است که در عین حال که از دموکراسی حمایت می‌کند و از کودتای نظامی در مصر انتقاد می‌کند، به طور همزمان از تمامی فعالیت‌های تروریستی برای سرنگونی رئیس‌جمهور سوریه چشم‌پوشی می‌کند.

وی تأکید کرد که مسکو دولت قانونی سوریه را رها نمی‌کند و با همپیمانان خود از جمله ایران و چین برای یافتن یک راه‌حل سیاسی برای جنگ داخلی تمام نشدنی سوریه همکاری خواهد کرد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
1
0
این خبر تکذیب شد!!!!
كياني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۵
0
0
افرين بر پوتين.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار