کد خبر: 730940
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۹
رئيس سازمان ميراث فرهنگي ايران و وزير گردشگري و ميراث فرهنگي عراق خبر دادند
براساس آمار موجود 50 درصد گردشگران ورودي به كشور ما گردشگران مذهبي و زيارتي و 50 درصد ديگر نيز گردشگران فرهنگي، تاريخي، طبيعي و گردشگري سلامت هستند.
در اين شرايط در نشست مشترك معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با وزير گردشگري و ميراث فرهنگي عراق، دو طرف سند تفاهم همكاري را امضا كردند تا براساس آن موانع ورود گردشگران عراقي به ايران برطرف و ساماندهي شود. به گزارش «جوان» و به نقل از مركز روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، معاون رئيس‌جمهور در اين نشست مشترك كه با حضور عادل فهد الشرشاب برگزار شده است، گفت: «‌برطرف شدن موانع و ساماندهي ورود گردشگران عراقي به ايران از مهم‌ترين مواردي است كه در اين سند تفاهم مورد توجه قرار خواهد گرفت.»
به گفته معاون رئيس‌جمهور، كشور عراق به دليل دارا بودن اماكن مذهبي، وجود عتبات عاليات، مقبره شش امام شيعيان و بسياري از بزرگان صدر اسلام داراي جاذبه‌هاي قابل‌توجهي براي مسلمانان و مردم ايران است و جمهوري اسلامي ايران هم به دليل وجود مرقد مطهر امام هشتم شيعيان حضرت امام رضا(ع) و مرقد حضرت فاطمه معصومه(س) در قم مورد توجه بسياري از مسلمانان و به ويژه شيعيان عراق است. براساس اين گزارش، سالانه بيش از چهار ميليون نفر بين دو كشور تردد مي‌كنند، دو ميليون و 200 هزار نفر ايراني سالانه براي زيارت عتبات عاليات به عراق سفر مي‌كنند و نزديك به دو ميليون عراقي هم هر سال براي استفاده از جاذبه‌هاي مذهبي، طبيعي، گردشگري و سلامت به جمهوري اسلامي ايران سفر مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار