کد خبر: 730701
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲
استاندار البرز:
سید حمید طهایی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز افزود: بر اساس آمار موجود با یک طرفه شدن جاده چالوس مردم 50 روستا دچار مشکل می‌شوند که این مهم باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد

وی افزود: برای باز کردن گره ترافیکی در این محور یک طرفه کردن جاده چالوس راهکار اساسی نیست چرا که مردم روستاهای دیگر در این محور دچار مشکل می‌شوند.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: هرچند 15 کیلومتر جاده نوجان با هدف کاهش بار ترافیکی دو طرفه شده ولی این امکان برای کل مسیر نشده است.

طهایی گفت: براساس بازدیدهای صورت گرفته با وجود جاده دیزین به شمشک نباید اقدام به یک طرفه کردن جاده چالوس کرد.

وی ادامه داد: باید برنامه‌ریزی‌های دقیقی در این زمینه صورت گیرد که در این راستا و تحقق اهداف مورد نظر نیازمند تلاش بیش از پیش مسئولان ذیربط برای در اختیار گرفتن نگهداری این جاده هستیم.

استاندار البرز با تأکید بر مدیریت و نگهداری این مسیر افزود: این امر سبب می‌شود تا مسافران تهرانی برای رفتن به شمال از جاده دیزین به شمشک استفاده کنند که همین امر در کاهش ترافیک شهری البرز موثر است.

طهایی افزود: نیروی انتظامی، پلیس راه و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با رایزنی می‌توانند نسبت به تحقق این امر مهم اقدام کنند.

وی گفت: ترغیب عموم به استفاده از جاده دیزین به شمشک نیاز به اطلاع‌رسانی وسیع دارد که رسانه‌ها سهم بزرگی را در این بخش دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار