کد خبر: 729896
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶
مدير كل امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت: اين وزارتخانه، لغو مصوبه اخذ مابه التفاوت بر واردات جو را به شوراي اقتصاد پيشنهاد كرد.
به گزارش «جوان»، مهدي كاظم نژاد افزود: وزارت جهادكشاورزي خواستار حذف ما به التفاوت وضع شده بر جو وارداتي به منظور تنظيم بازار داخلي اين محصول شده و پيشنهاد خود را طي نامه‌اي به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور نيز تقديم كرده است.
وي هدف از وضع مابه التفاوت بر واردات را جلوگيري از كاهش قيمت يك محصول در زمان برداشت و ضرر و زيان احتمالي كشاورزان عنوان كرد و افزود: با توجه به نزديك شدن روزهاي پاياني فصل برداشت جو داخلي و ضرورت حمايت از دامداران از طريق تأمين نهاده‌هاي مصرفي به قيمت‌هاي مناسب و بر اساس مصوبه شوراي اقتصاد، وزارت جهاد كشاورزي مي‌تواند در صورت لزوم و به منظور تنظيم بازار داخلي نسبت به لغو مصوبه اخذ مابه التفاوت وضع شده اقدام كند.
كاظمي نژاد اظهار داشت:گمرك جمهوري اسلامي ايران طبق مصوبه شوراي اقتصاد موظف بود از زمان ابلاغ اين مصوبه، بابت واردات هر كيلو جو 1500 ريال دريافت و به حساب درآمدي قانون بودجه سال 94 كل كشور واريز كند كه پس از موافقت وزارت جهاد كشاورزي مبني بر حذف مابه التفاوت جو وارداتي به منظور حمايت از دامداران، واردكنندگان اين محصول از پرداخت آن در انتهاي فصل برداشت معاف مي‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار