کد خبر: 729585
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸
پیشنهاد نکته آنلاین به مجلس قوت گرفت؛
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مجلس می‌تواند با ارایه طرحی در زمینه تبلیغات و معرفی کالا‌های ایرانی، در حمایت از کالاهای موفق تولید شده در داخل کشور اقدام کند.

به گزارش نکته آنلاین ، ابراهیم نکو با بیان اینکه همه مسئولان باید زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم نمایند، اظهار کرد: رفع تحریم‌ها نباید باعث شود که از اقتصاد مقاومتی فاصله بگیریم بلکه بر عکس باید از ظرفیت‌های پس از تحریم استفاده کنیم و تولیدات داخلی و ملی را افزایش دهیم.

نکو با تاکید بر اینکه برداشته شدن تحریم‌ها نباید باعث ورود سیل آسای کالاهای بنجل خارجی به کشور شود، تصریح کرد: رفع تحریم‌ها می‌تواند باعث آرامش بازار شود و باید حواسمان را جمع کنیم که به مانند چند سال گذشته اجازه ورود کالاهایی بی کیفیت به داخل کشور را ندهیم. ما تجربه خوبی از ورود کالاهای بنجل چینی به کشور نداریم و نباید اجازه دهیم که این تجربه تلخ بار دیگر تکرار شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه گفتگو با نکته آنلاین به ورود هیئت‌های بازرگانی -به کشور اشاره کرد و افزود: ورود این هیئت‌ها می‌تواند مثبت باشد و این به سیاست‌های اقتصادی خود ما باز می‌گردد. 

وی در ادامه اضافه کرد: با برداشته شدن تحریم‌ها ایران به بازار‌های مالی جهان وارد می‌شود و باید مراقب افزایش تورم و سونامی ورود کالاهای بی کیفیت به داخل کشور باشیم.

نکو در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس می‌تواند برای معرفی و تبلیغات کالاهای برتر داخلی در رسانه ملی و فضاهای شهری، به طور ویژه تسهیلاتی قایل شود، اظهار کرد: بله این امر امکان پذیر است البته ما نمی‌توانیم برای صدا و سیما محدودیت ایجاد کنیم اما می‌توانیم طرحی ارایه دهیم که بر مبنای آن کالاهایی که در زمینه تولیدات داخلی موفق عمل کرده و استاندارد‌های لازم را کسب کرده اند از شرایط تخفیف در تبلیغات در صدا و سیما برخودار شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس  در ادامه بیان داشت: البته برای این کار باید رایزنی هایی صورت بگیرد اما به هر حال ارایه این طرح امکان پذیر است و ما به هر اقدامی که موجب ترغیب مردم به استفاده از کالاهای داخلی و همچنین تشویق تولیدکنندگان به افزایش کیفیت کالاهایشان شود توجه خواهیم نمود.
 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار