کد خبر: 728874
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
سلامت رواني پسري كه مدعي است چند سال قبل يكي از دوستانش را به قتل رسانده بررسي مي‌شود.
به گزارش خبرنگار ما، متهم 27 تيرماه خودش را به مأموران كلانتري شهرك قائم معرفي كرد و مدعي شد 10 سال قبل مرتكب قتل يكي از دوستانش شده است. پس از اين متهم به دستور قاضي سعيد احمدبيگي، بازپرس ويژه قتل دادسراي جنايي پايتخت بازداشت شد و براي بررسي ادعايش در اختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي قرار گرفت. صبح ديروز متهم در حالي كه مادر ميانسالش هم او را بدرقه مي‌كرد، در شعبه 7 بازپرسي از سوي قاضي احمدبيگي مورد بازجويي قرار گرفت. پسر جوان در حالي كه مدعي‌ شده بود به خاطر مسائل ناموسي مرتكب قتل شده روز گذشته اظهاراتش را تغيير داد و مدعي شد به خاطر مسائل مالي دست به قتل زده است.  مادر متهم به قاضي گفت پسرش چند سال است كه دچار مشكل روحي و رواني است. متهم به دستور بازپرس به يكي از بيمارستان‌هاي رواني معرفي شد تا بعد از بهبودي و به دست آوردن سلامت روحي و رواني تحقيقات از وي ادامه يابد.
گفت‌وگو با متهم
خودت را معرفي كن؟
آرش هستم 29 ساله
چي شد كه به كلانتري رفتي و ادعاي قتل كردي؟
خسته شده بودم و عذاب وجدان داشتم.
چي گفتي؟
گفتم كه 10 سال قبل از يكي از دوستانم كينه داشتم و او را به قتل رساندم و الان آمده‌ام تا خودم را معرفي كنم.
اما حالا ادعاي ديگري را مطرح كردي؟
بله، من 10 سال قبل 100 ميليون تومان به يكي از دوستانم پول دادم تا با هم تجارت كنيم اما از من كلاهبرداري كرد و يك روز كه او را در نزديكي مسيل باختر در شرق تهران ديدم با چاقو به او حمله كردم و او را كشتم و جسدش را داخل رودخانه انداختم.
پول را از كجا آوردي؟
پدرم به من داد.
مادرت مدعي است كه معتاد به شيشه هستي و چندين بار به خاطر مشكل روحي و رواني در بيمارستان بستري بودي؟
بله، بعد از اينكه ترك تحصيل كردم، معتاد به شيشه شدم اما دو سال است كه ترك كرده‌ام و فقط گاهي مصرف مي‌كنم. چند بار هم به خاطر افسردگي مادرم مرا در بيمارستان بستري كرده است.
واقعاً دوستت را كشته‌اي؟
نه!
چرا پس ادعاي قتل كردي؟
چون مي‌خواستم از خانه فرار كنم و با مادرم زندگي نكنم.
با مادرت اختلاف داري؟
چند سال است كه پدرم فوت كرده من از مادرم خواستم تا سهم‌ ارث مرا بدهد اما او نداد. چند روز قبل هم به او گفتم كه مي‌خواهم ازدواج كنم و از مادرم خواستم تا براي من زن بگيرد اما او گفت كه بايد بروم كار كنم. به همين خاطر رفتم به كلانتري و  ادعا كردم كه قاتل هستم تا مرا به زندان بفرستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار