کد خبر: 728769
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳
تعداد چند هزار دعای قنوت نماز عید سعید فطر با تصویر نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی در بین نمازگزاران شهرستان توزیع شده بود.

 
به گزارش نسیم خرمشهر، تعداد چند هزار دعای قنوت نماز عید سعید فطر با تصویر نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی در بین نمازگزاران شهرستان توزیع شده بود.
بنابراین گزارش با اشاره به این مطلب که انتشار این دعا حتی با تصاویر مقام معظم رهبری امری مرسوم نیست ، این اقدام واقعاً قابل تأمل است.

یکی از مسئولین برگزاری نماز عید فطر در حسینیه بزرگ مرحوم حاج سید علی غریفی خرمشهر در گفتگو با خبرنگار ما گفت: پس از بررسی دعاهای توزیع‌شده حاوی تصاویری از عبدالله سامری در بین مردم نمازگزار ، به سرعت اقدام به جمع‌آوری آن‌ها نمودیم.

ابوزهراء معادی افزود: مسلماً توزیع دعای قنوت نماز عید سعید فطر در بین مردم نمازگزار امری معمول است ولی دعاهایی که حاوی مطالب تبلیغاتی یا تصاویر افراد باشد مجاز نیست زیرا برنامه‌های مذهبی و دینی هرگونه سیاست زدگی را بر نمی‌تابد.

 

 

وی در ادامه گفت: با کمال تعجب سال‌های گذشته چنین دعاهایی توزیع نگردید و این امر با وجود نزدیکی به‌روزهای انتخابات حتماً باعث ایجاد تنش بین مردم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: البته با شناخت همگان از رفتار و اخلاق مردمی نماینده محترم مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی ، ممکن است این حرکت به دستور وی انجام نشده باشد و شاید در صورت اطلاع ، وی از این اقدام جلوگیری می‌نمود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار