کد خبر: 727392
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹
رئيس پژوهشكده سازمان استاندارد:
رئيس پژوهشكده استانداردبا تشريح نتايج اوليه ارزيابي كيفي بنزين‌هاي داخلي و وارداتي، گفت: اعلام نتايج نهايي ارزيابي با سازمان استاندارد است اما مردم نبايد نگران كيفيت بنزين باشند.
جهانبخش سنجابي شيرازي در نشست خبري خود با خبرنگاران با تشريح نتايج اوليه ارزيابي كيفيت بنزين‌هاي داخلي و وارداتي، گفت: براي هرگونه آزمايش در خصوص كيفيت بنزين و فرآورده‌هاي سوختي و جلوگيري از هرگونه جهت گيري‌هاي سياسي در اين رابطه، مدل پژوهشي به نحوي تدوين شده كه هيچ گونه ارتباط مستقيمي ميان آزمونگر و نمونه بردار و تحليلگر وجود نداشته باشد، بنابراين نتايج ارزيابي كيفي بنزين‌ها به دور از هرگونه مداخلات سياسي و اينكه نمونه‌ها مربوط به كدام بخش است، صورت مي‌گيرد و اعلام مي‌شود. رئيس پژوهشكده استاندارد در پاسخ به سؤالي افزود: نتايج نهايي ارزيابي كيفيت بنزين را سازمان ملي استاندارد بايد اعلام كند و پژوهشگاه استاندارد تنها بررسي‌ها و آزمون‌هاي لازم را انجام مي‌دهد. وي تصريح كرد: به طور كلي در نمونه‌هاي مورد آزمايش مي‌توان اين اطمينان را به مردم داد كه نبايد نگران كيفيت بنزين باشند، چراكه نتايج ارزيابي‌ها، اين را به خوبي نشان مي‌دهد و آنچه به طور عام مي‌توان به مردم گفت، اينكه در مورد بنزين‌هاي داخلي و وارداتي نگراني كيفيت وجود ندارد.
   صنايع غذايي در صدر جعل نشان استاندارد
سنجابي در ادامه بيشترين جعل و تقلب در علامت استاندارد را مرتبط با مواد غذايي دانست و خاطرنشان كرد: تعداد جعل و تقلب در حوزه مواد غذايي و مصرفي مردم بيشتر از ساير كالاهاست و در رتبه بعدي مواد سوختي و پتروشيمي قرار مي‌گيرند. وي در خصوص ارزيابي كيفيت روغن‌هاي وارداتي نيز گفت: هر محصولي كه جزو ۱۲۵۰ رديف تعرفه باشد، براي واردات آن نياز به آزمون استاندارد اجباري وجود دارد و سازمان ملي استاندارد آزمايش‌هاي لازم را در اين خصوص صورت خواهد داد، ضمن اينكه براي روغن نيز نوع و ميزان اسيدهاي چرب به دليل ارتباط با سلامتي مردم مورد آزمايش قرار مي‌گيرد، البته اسيدهاي چرب ترانس نيز مورد آزمايش قرار مي‌گيرند. رئيس پژوهشكده استاندارد تأكيد كرد: وضعيت نگهداري روغن‌ها نيز مدنظر است ولي اگر روغني از كانالي غير از گمرك و به صورت قاچاق اجازه ورود به كشور داشته باشد، ما ارزيابي درخصوص آن صورت نمي‌دهيم و در قبال آن، مسئوليتي هم نمي‌پذيريم.
سنجابي خاطرنشان كرد: پژوهشكده استاندارد در چهار گروه مواد غذايي، محصولات پتروشيمي، برق، مكانيك و ساختمان و ساير حوزه‌ها مديريت كيفيت و ارزيابي‌هاي لازم را انجام مي‌دهد، ضمن اينكه اين ارزيابي‌ها و انجام تحقيقات به منظور تدوين استانداردها، بالابردن كيفيت محصولات داخلي، بهبود روش توليد كالا و ارتقاي كارايي صنايع صورت مي‌گيرد. وي اظهارداشت: تا پايان سال گذشته ۹۰۰ مورد تدوين استاندارد صورت گرفته و ۳۵ آزمون و آزمايشگاه جديد راه اندازي شده كه جديدترين آن، آزمايشگاه نفت و فرآورده‌هاي نفتي است كه تا پايان تيرماه بهره برداري از آن كامل مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار