کد خبر: 726108
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۳
رئيس بخش گوارش بيمارستان امام خميني (ره) با تأكيد بر اينكه تزريق واكسن هپاتيت B براي تمام كودكان ضرورت دارد، گفت: واكسيناسيون براي جلوگيري از ابتلا به هپاتيت در افرادي كه مي‌خواهند با فرد مبتلا ازدواج كنند، بيش از 95 درصد مؤثر است.
دكتر ناصر ابراهيمي درياني با بيان اينكه هپاتيت B از آن دسته بيماري‌هايي است كه با تزريق واكسيناسيون قابل پيشگيري است، اظهار كرد: تزريق واكسيناسيون در تمامي كودكان براي جلوگيري از ابتلا به اين نوع بيماري ضرورت دارد.
وي واكسيناسيون هپاتيت B را براي گروه خاصي از افراد در سنين بالا ضروري دانست و گفت: افرادي كه سابقه مصرف مواد به صورت تزريقي حتي براي يك‌بار هم داشته‌اند، لازم است كه پيش از واكسيناسيون در مورد وجود يا عدم وجود هپاتيت B بررسي شوند.
اين فوق تخصص گوارش و كبد تصريح كرد: افراد زماني كه تصميم به ازدواج با فرد مبتلا به هپاتيت B مثبت مي‌گيرند، بايد واكسيناسيون شوند، چراكه ممكن است در نتيجه تماس جنسي به بيماري هپاتيت مبتلا شوند، اما خوشبختانه واكسيناسيون بيش از 95 درصد در اين دسته از افراد مؤثر است.
درياني با تأكيد بر اينكه افراد خانواده‌اي كه يك فرد مبتلا به اين نوع بيماري را دارند بايد واكسيناسيون شوند، گفت: واكسيناسيون در افرادي كه همودياليز مي‌شوند نيز بسيار ضروري است.
اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطر‌نشان كرد: افرادي كه جزو گروه پزشكي (پرستاران، پزشكان، جراحان) هستند، به خصوص آنهايي كه با فرآورده‌هاي خوني در تماسند، در صورتي كه در گذشته واكسيناسيون نشده‌اند، بايد به دليل قرار گرفتن در معرض آلودگي، واكسن هپاتيت B را تزريق كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار