کد خبر: 723402
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
وسوسه پولدار شدن پاي بسياري از افراد را به زندان باز مي‌كند
مردي كه متهم است با دستبرد به خانه يكي از بستگانش فرش‌هاي نفيس و مقداري جواهرات را سرقت كرده بود بازداشت و به جرم خودش اقرار كرد.
به گزارش خبرنگار ما، شانزدهم فروردين‌ماه امسال بود كه پرونده سرقت از باغ‌ويلايي در محدوده پل ملاصدرا روي ميز كارآگاهان پايگاه دوم پليس آگاهي تهران قرار گرفت. بررسي‌ها نشان داد كه سارق يا سارقان با شكستن در ورودي ساختمان، هفت تخته فرش قديمي به ارزش دو ميليارد تومان به همراه مقداري طلا و جواهرات را سرقت كرده‌اند. شاكي در توضيح ماجرا گفت:شامگاه 16 فروردين ماه وقتي از تعطيلات عيد به خانه برگشتيم متوجه شدم كه در خانه شكسته است. فهميدم كه دزد به خانه زده است. وقتي وارد شدم و خانه را بررسي كردم متوجه شدم كه هفت تخته فرش نفيس به همراه مقداري طلا و جواهرات سرقت شده است. فرش‌هاي سرقت شده همگي نفيس و ارثيه خانوادگي بود كه دو ميليارد تومان ارزش داشت. هرچند خيلي‌ها حاضر بودند پول بيشتري براي خريد آن پرداخت كنند اما حاضر به فروش نبودم تا اينكه سرقت شدند. البته در خانه‌مان مقدار زيادي وسايل با ارزش ديگر هم بود كه سرقت نشده است.
چند روز بعد از مطرح شدن شكايت و در حالي كه تحقيقات براي شناسايي عامل يا عاملان سرقت ادامه داشت، شاكي بار ديگر به پليس مراجعه كرد و گفت مرد ناشناسي با او تماس گرفته و مدعي شده كه شركاي من دست به سرقت زده‌اند. او توضيح داد من در يك پروژه ساختماني با چند نفر شريك هستم و مدتي است با شركايم اختلاف دارم.
بعد از اينكه كارآگاهان مشغول بررسي شماره تماس مرد ناشناس شدند، شاكي بار ديگر به پليس مراجعه كرد و اين بار گفت كه نامه‌‌هاي تهديدآميز دريافت كرده‌ است. در متن نامه‌ها خطاب به شاكي آمده بود كه اگر پرونده سرقت را پيگيري كند براي او و اعضاي خانواده‌اش مشكل ايجاد خواهد شد.
كارآگاهان با بررسي‌ سرنخ‌هاي به دست آمده اطمينان پيدا كردند كه سرقت از سوي افراد آشنا صورت گرفته، چراكه از روابط كاري و خانوادگي شاكي اطلاع دقيق داشته است. نخستين مظنون مردي 35 ساله به نام امير بود كه از دو سال قبل با خانواده شاكي وصلت كرده بود. زماني كه كارآگاهان با حكم قضايي وارد خانه امير در تهران‌پارس شدند، طلاها و فرش‌هايي كه از خانه شاكي سرقت شده بود را كشف كردند. امير كه اين بار به عنوان متهم مورد تحقيق قرار گرفت به سرقت از خانه شاكي اقرار كرد و گفت: از مدت‌ها قبل كه به خانه او رفت و آمد پيدا كردم متوجه شدم كه فرش‌ها قيمت زيادي دارد به خاطر همين وسوسه شدم تا در فرصت مناسب آنها را سرقت كنم. وقتي تعطيلات عيد فرا رسيد و شاكي راهي سفر شد، فرصت سرقت از خانه‌اش هم برايم فراهم شد. روز حادثه وارد خانه‌اش شدم و بعد از شكستن در، فرش‌ها و مقداري طلا و جواهرات را سرقت كردم. پس از اعترافات متهم پرونده، فرش‌هاي سرقتي به شاكي تحويل شد.
سرهنگ كارآگاه داوود مرادي، رئيس پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ، گفت: با توجه به اعتراف متهم به طراحي و انجام سرقت، كشف كليه اموال سرقت شده و تكميل تحقيقات، متهم به دستور قاضي روانه زندان شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار