حیی عیدی بیرانوند گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته شبکه آبیاری فضای سبز از آب شرب شهر خرم آباد تفکیک می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فضای سبز موجود در بلواراهای سطح شهر خرم آباد به صورت تلفیقی کشت شده است افزود: این اقدام موجب می شود که آب کمتری برای آبیاری این نوع از فضای سبز خرم آباد مورد استفاده قرار گیرد.
شهردار خرم آباد همچنین با اشاره به آبیاری برخی از فضاهای سبز شهر خرم آباد به وسلیه تانکر گفت: همچنین با استفاده از آب رودخانه، چشمه ها و دریاچه کیو اقدام به آبیاری فضای سبز سطح شهر می کنیم.
عیدی بیرانوند با بیان اینکه ما برنامه داریم که فضای سبز سطح شهر از طریق آب شهری آبیاری نشود افزود: در این راستا جلساتی نیز با آب و فاضلاب شهری استان داشته ایم و قرار بر این شده که این شرکت چاههای آبی که از مدار خارج شده و غیر بهداشتی هستند را به شهرداری خرم آباد برای آبیاری فضای سبز شهر واگذار کند.
وی همچنین به سرانه فضای سبز در شهر خرم آباد اشاره کرد و گفت: هم اکنون سرانه فضای سبز در خرم آباد به ازای هر نفر ۳.۲ متر مربع است.
شهردار خرم آباد افزود: این در حالیست که بر اساس استانداردهای کشوری سرانه فضای سبز برای هر نفر باید ۱۰ متر مربع باشد.