کد خبر: 722693
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷
با انتشار خبر بازداشت حميد بقايي، رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي كه به خاطر تخلفات مالي و اداري مديريتش بر دستگاه‌هاي دولتي رخ داده است «جامعه باستان‌شناسي ايران» نيز طي بيانيه‌اي خواستار رسيدگي قوه قضائيه به مديريت مخرب وي بر سازمان ميراث فرهنگي شد.
الناز خمامي‌زاده
با انتشار خبر بازداشت حميد بقايي، رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي كه به خاطر تخلفات مالي و اداري مديريتش بر دستگاه‌هاي دولتي رخ داده است «جامعه باستان‌شناسي ايران» نيز طي بيانيه‌اي خواستار رسيدگي قوه قضائيه به مديريت مخرب وي بر سازمان ميراث فرهنگي شد.
به گزارش «جوان»‌، «جامعه باستان‌شناسي ايران» در اين بيانيه، با اشاره به صدمات جبران‌ناپذيري كه در دوره رياست بقايي بر سازمان ميراث فرهنگي بر پيكره اين سازمان و به تبع آن به ميراث فرهنگي و تاريخي اين سرزمين وارد شده است به شماري از اين آسيب‌ها اشاره كرده است؛ اين جامعه سپس از قوه سه گانه كشور به خصوص قوه قضائيه و مجلس شوراي اسلامي خواسته است تا هر چه سريع‌تر به‌تخلفات و سوء‌مديريت‌هاي دوره مسئوليت بقايي در سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي به خصوص در پژوهشگاه ميراث فرهنگي و در رابطه با باستان‌شناسي رسيدگي كنند. در بخشي از اين بيانيه آمده است: «اهالي ميراث فرهنگي، باستان‌شناسان و پژوهشگران اين حوزه انتظار دارند دستگاه قضايي كشور رسيدگي به تخلفات آقاي بقايي را تنها محدود و معطوف به تخلفات مالي ايشان ننمايد و آسيب‌هاي جبران‌ناپذيري را كه به حوزه ميراث فرهنگي و باستان‌شناسي كشور وارد شده نيز با دقت نظر مورد رسيدگي قرار داده و نتيجه را به اطلاع عموم مردم، كارشناسان و فعالان اين حوزه برساند. بي‌شك اين امر نه تنها موجب جلب اعتماد و تقويت روحيه جمعي به منظور محافظت از سرمايه‌ها و دارايي‌هاي فرهنگي كشور خواهد شد، بلكه در آينده نيز از وقوع چنين رويدادهاي ناگوار و مخربي پيشگيري خواهد نمود.»
اين بيانيه در شرايطي منتشر شده است كه اهالي حوزه باستان‌شناسي و ميراث فرهنگي مي‌گويند كه كماكان شاهد تبعات سوء‌مديريت‌هاي دوره رياست بقايي بر سازمان ميراث فرهنگي و حوزه‌هاي علمي و پژوهشگاهي آن هستند.
باستان‌شناسان و فعالان حوزه ميراث فرهنگي، چندپاره شدن و انتقال معاونت‌ها و بخش‌هاي مهمي از سازمان مذكور از تهران به چند شهر و شهرستان را از مهم‌ترين تبعات منفي مديريتي بقايي مي‌دانند و معتقدند طي اين اقدام غيركارشناسانه و مخرب، سازمان ميراث فرهنگي به دستور او مثله شده و هر قسمت آن به شهري تبعيد شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار