کد خبر: 721246
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خبرداد:
خانه‌ها، کوچه‌ها، خیابان‌ها، شهرها و امامزادگان استان مازندران از چند روز قبل رنگ و بوی دیگری به خود گرفته و همه در حال تلاش برای برگزاری جشنی بزرگ هستند.
سهيل جاني پور

حجت‌الاسلام ستار علیزاده اظهار کرد: ماه‌های رجب، شعبان و رمضان، از بهترین ماه‌های خداست و ما بندگان باید با غنیمت شمردن این ماه‌های عزیز خود را هرچه بیشتر به خدا نزدیک کنیم و با قرآن و عترت انس بگیریم.

وی برنامه‌های اوقاف و امور خیریه در این ایام را متنوع و گسترده دانست و افزود: اوقاف یک نهاد مذهبی و فرهنگی است که در تمامی مناسبت‌ها برنامه‌های مختلفی را در سطح بقاع متبرکه و امامزادگان استان اجرا می‌کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران سیاست سازمان اوقاف را بقعه محوری دانست و بیان کرد: بیشتر برنامه‌های این سازمان در جوار اماکن متبرکه و با معنویت خاصی برگزار می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه جشن نیمه‌شعبان همه ساله به صورت خودجوش و با همکاری مردم در سطح شهرها و خیابان‌ها برگزار می‌شود، ادامه داد: مجموعه اوقاف نیز همه ساله مجری برگزاری جشن‌های اعیاد شعبانیه در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه استان است.

علیزاده از برگزاری جشن نیمه‌شعبان در 116 امامزاده و بقعه متبرکه استان مازندران خبر داد و گفت: جشن سالروز ولادت امام زمان (عج) از امروز در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برپایی ایستگاه‌های صلواتی در اماکن متبرکه مجری برگزاری جشن‌های نیمه شعبان در مازندران، گفت: این جشن‌ها با اهدای جوایز، مولودی‌خوانی، سخنرانی و نورافشانی برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها